luni, 26 februarie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeDivinurile BARDAR – apreciate la nivel mondial

Divinurile BARDAR – apreciate la nivel mondial

Recomandate

Grupul de vinării Purcari anunță, cu deosebită plăcere, noile reușite marcate pe piața internațională de BARDAR, distilerie de top cu producție de divin autohton și o tradiție de aproape 100 de ani în domeniu.

Divinurile BARDAR 10 ani Gold și 25 ani Gold au primit medalii de aur la Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, evenimentul internațional care recompensează băuturile spirtoase din întreaga lume, acestea fiind evaluate și clasificate de un panel de experți recunoscuți la nivel mondial.

Și la concursul DB & SB Brandy Master 2023, pe categorii de produs, BARDAR a obținut rezultate memorabile, după cum urmează: Bardar 5 Ani Silver – medalie de Argint; Bardar 7 Ani Silver – medalie de Argint; Bardar 25 Ani Platinum – medalie de Argint.

Aceste medalii sunt o recunoaștere la nivel mondial a calității ireproșabile cu care sunt create divinurile noastre. Participarea la astfel de concursuri este un pas important pentru reputația brandului nostru la nivel global, alături de alți competitori.

Divinurile Bardar sunt concepute cu răbdare, din soiuri autohtone de struguri, ținând cont de standardele internaționale de distilare modernă. Păstrând autenticitatea gustului cu tradiție aproape seculară, am creat o serie de divinuri de cea mai înaltă calitate, cu gust pregnant și personalitate.

Bardar reprezintă un simbol al tradiției care își are începuturile în anul 1929 și care, de atunci, s-a transformat dintr-o mică distilerie cu un potențial mare într-o întreprindere inclusă acum în TOP 3 producători de divinuri din Republica Moldova.

Grupul Purcari
Grupul Purcarihttps://purcari.wine
Grupul Purcari este unul dintre principalii producători de vin și brandy din Europa Centrală și de Est, gestionând aproximativ 1,300 de hectare de podgorii și 4 vinării din România și Republica Moldova: Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar.

Citește și ›

Advertoriale