miercuri, 17 aprilie, 2024
15.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeDoru Zagorodnîi, Ecolux: Am extins capacitățile de producție și portofoliul de produse. Avem soluții...

Doru Zagorodnîi, Ecolux: Am extins capacitățile de producție și portofoliul de produse. Avem soluții complexe și optimizate

Recomandate

Compania Ecolux, cunoscută drept un furnizor de top de echipamente frigorifice, de ventilație și condiționare a aerului, dar și pentru servicii profesioniste de proiectare, montare, amenajare și întreținere a acestora, anunță noutăți atât în portofoliul de produse și servicii, cât și de extindere a capacităților de producere și mărire a echipei.

În cadrul evenimentului Ziua Fructelor, desfășurat pe 7 iulie la Căzănești, Telenești, fermierii au avut ocazia să interacționeze direct cu reprezentanții companiei și să afle mai multe despre noile produse.

„Suntem orientați spre identificarea și furnizarea de soluții optimizate și durabile, necesare mai ales în contextul crizei energetice actuale și necesității eficientizării costurilor. În ultima perioadă, ne-am orientat spre realizarea și mai rapidă a lucrărilor de întreținere și oferire a serviciilor necesare. Astfel, am finisat construcția bazei noastre de depozitare, producție și comerț. Am extins capacitatea de depozitare. Piesele de schimb pentru depozitele frigorifice, sistemele de ventilație și climatizare vor fi și mai accesibile”, a menționat Doru Zagorodnîi, Departamentul de Vânzări și Marketing Ecolux.

Ecolux colaborează cu producători mondiali de top în domeniul echipamentelor frigorifice, de ventilație și condiționare a aerului, ajustându-și portofoliul în funcție de necesitățile și tendințele pieței.

Totodată, compania fiind și cea care a realizat la cheie proiecte pentru unele dintre cele mai mari depozite frigorifice cu atmosferă controlată din Moldova. 

Ecolux a lărgit și spectrul de producere a tubulaturii de ventilație.

„Am construit o nouă hală de producție a tuburilor de ventilație, am extins gama de tuburi de ventilație, iar acum aceasta include și tuburile ovale – solicitate de antreprenorii din sectorul HoReCa. Totodată, printre noile produse ale companiei se numără și pompele de căldură, disponibile la un preț foarte accesibil, utile în special pentru proiectele rezidențiale și comerciale. În viitorul apropiat, planificăm deschiderea unui alt punct de comerț, pe lângă cel recent deschis, dar și extinderea echipei noastre pentru a fi și mai aproape de clienții noștri și necesitățile lor zilnice”.

Pe lângă tuburi de ventilație, Ecolux mai are proces dezvoltat de producție de: centrale frigorifice (cameră specializată de vopsire) și extinderea capacității de producție a dulapurilor de comandă.

Baza sus-menționată de depozitare, producție și comerț Ecolux este disponibilă pe strada Uzinelor 171/2, iar dacă sunteți în căutarea unui furnizor a echipamentelor frigorifice, de ventilație și climatizare de calitate, accesați pagina de Facebook Ecolux

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale