joi, 28 martie, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeElitagrotehnologie, în topul celor mai buni angajatori din Moldova pentru anul 2018

Elitagrotehnologie, în topul celor mai buni angajatori din Moldova pentru anul 2018

Recomandate

Pe data de 6 decembrie curent, AXA Management Consulting a făcut public clasamentul „Celor mai buni angajatori din Moldova pentru anul 2018”. Studiul a fost realizat cu scopul de a identifica companiile de top din Republica Moldova. La el în acest an au participat 52 de companii din diverse sfere de activitate.

Compania Elitagrotehnologie s-a clasat pe locul doi în topul „Celor mai buni angajatori din Moldova pentru anul 2018 – companii mici”. Igor Danii, directorul Elitagrotehnologie a comunicat că, rezultatele obținute în cadrul acestui studiu demonstrează, o dată în plus, că crearea unui mediu favorabil de activitate asigură prosperitatea companiei.

„Suntem foarte mulțumiți de studiul realizat în acest an împreună cu Axa Management Consulting – „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi” și bineînțeles, de rezultatele acestuia. Astfel, Elitagrotehnologie este „Cel mai bun angajator 2018”. Suntem interesați mereu în identificarea gradului optim de satisfacție a angajaților din companie, după care să venim cu noi strategii de motivare și de fidelizare. Ne mândrim cu rezultatele întregii echipe”, a declarat Igor Danii.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Advertoriale