sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeElitagrotehnologie - Prima companie în Topul celor mai buni angajatori în anul 2019

Elitagrotehnologie – Prima companie în Topul celor mai buni angajatori în anul 2019

Recomandate

Studiul „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi” a identificat pentru a 11-a oară cei mai buni angajatori din țară, companii care oferă oportunități de dezvoltare și implementează practici progresive. Pentru al doilea an consecutiv, compania Elitagrotehnologie se află în Top-ul 3 celor mai buni angajatori în categoria companiilor mici. Și dacă în anul trecut aceasta s-a clasat pe locul 2, în acest an Elitagrotehnologie deține întâietatea în top.

Companiile participante au fost evaluate prin intermediul unui chestionar anonim aplicat personalului managerial de nivel mediu. Potrivit lui Igor Danii, directorul Elitagrotehnologie, investind într-un climat favorabil pentru angajați, aceștia depun maxim efort pentru a dezvolta o companie de succes.

„Este al treilea an consecutiv când participăm în cadrul acestui studiu. Fiind specializați în importul și comercializarea semințelor, pesticidelor, fertilizanților și servicii de cartare agrochimică a solului, concomitent, depunem maxim efort pentru a dezvolta un mediu avantajos pentru echipa noastră. Ideea de a participa la acest sondaj reiese din dorința de a afla nivelul de satisfacție a angajaților, dacă abordarea este sau nu una corectă și cât de atractivi suntem pentru potențialii membri ai echipei noastre. Creând un climat favorabil în cadrul companiei, angajatul se dezvoltă, devine profesionist și dă dovadă de perseverență în muncă. O altă victorie ar fi, că potrivit studiului realizat de compania germană Kleffmann Group, Elitagrotehnologie se clasează pe locul 3 la capitolul popularitate în rândul fermierilor. Acest lucru confirmă faptul că mergem în direcția corectă. Mă bucur mult, că angajații apreciază munca pe care o depunem pentru a dezvolta o echipă frumoasă și aleg să facă parte din aceasta. Acum 3 ani în urmă, când am participat pentru prima dată și am aflat ce anume lipsește angajaților, am depus maxim efort pentru a îmbunătăți climatul companiei. Suntem o echipă tânără, dinamică, care se axează pe rezultat”, a menționat Igor Danii.

În acest an, la studiu au participat 49 de companii din sectoarele IT, distribuţie şi vînzări, producere, din sectorul financiar, prestare servicii şi altele. S-a păstrat formatul în care sunt două top-uri, unul pentru companii mici şi unul pentru companii medii şi mari.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale