marți, 16 aprilie, 2024
26.6 C
Chișinău
HomepageZootehnieSpace 2023 – expoziție dedicată sectorului zootehnic

Space 2023 – expoziție dedicată sectorului zootehnic

Rennes, Franța
12.09.2023 - 14.09.2023

Powered by

client-image

„Space au coeur de tous les elevages”, renumitul târg internațional dedicat sectorului zootehnic, va reveni la Parcul de Expoziții din Rennes – trei zile de inovații, conferințe și networking.

Space din Rennes este un eveniment obligatoriu pentru întreprinderile din întregul lanț de aprovizionare implicate în creșterea animalelor și distribuția produselor animale.

Vizitatorii vor descoperi cele mai recente inovații și soluții în nutriția animalelor, creștere a animalelor și multe altele.

Cu gama de produse de neegalat, prezentări și competiții cu animale, sesiuni de conferințe și mese rotunde, Space se numără printre cele mai importante momente ale anului pentru sectorul producției animale.

Participanții vor avea acces la cunoștințe de specialitate și la soluții practice în domeniile bunăstării animalelor, producției de bovine, porcine, cabaline, păsări și acvacultură.

Evenimente

‹ adv ›

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase – fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, specialiști în inputuri și...