marți, 16 aprilie, 2024
29.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFermieri: Cu hibridul de floarea-soarelui P64LE162 am obținut recolte înalte în condiții dificile

Fermieri: Cu hibridul de floarea-soarelui P64LE162 am obținut recolte înalte în condiții dificile

Recomandate

Alegerea unui hibrid adaptat tehnologiei, dar și condițiilor din câmp, tot mai anevoioase an de an, rămâne o preocupare de bază a fermierilor.

Pe lângă acestea, deciziile ce se vor lua în campania aceasta de semănat vor impacta puternic rezultatul financiar final. Astfel, fermierii aleg cu grijă culturile și hibrizii pentru care vor opta.

Se știe faptul că, floarea-soarelui este o alegere mai sigură când vorbim despre secetă, fiind o plantă ce se descurca cu mai puțină apă și care poate da producții mulțumitoare chiar și în anii complicați.

Prețul recoltei rămâne unul atractiv așa că, floarea-soarelui va fi cu siguranță cultura ce poate ajuta financiar ferma.

Totuși, nu toți hibrizii sunt pretabili condițiilor actuale, unii hibrizi cu origini în vestul Europei au nevoie de condiții foarte bune, cu precipitații ridicate și fertilizare pe măsură.

În anii precum acesta, când resursele sunt limitate și prețurile mici, avem nevoie de un hibrid care să poată valorifica la maxim cea ce este disponibil.

P64LE162 – hibridul de floarea-soarelui adaptat provocărilor vremii

P64LE162 este un hibrid ce face parte din tehnologia ExpressSun, cea mai adaptată tehnologie pentru condiții de secetă severă, cu stres minim pentru cultură și control foarte bun al buruienilor.

Acest hibrid are un comportament excelent în condiții de secetă și arșiță, dar și în condiții bune de cultură. Este un hibrid care aduce un plus de productivitate, dar și stabilitate, fiind hibridul care în ultimii trei ani de testare a obținut cele mai constante rezultate, reușind să devanseze hibrizii deja consacrați.

Totodată, este și hibridul cu care mai mulți fermieri au obținut recolte înalte de floarea-soarelui devenind fermieri campioni.

Ne dorim un an cu precipitații bune, dar este obligatoriu să fim pregatiți pentru condițiile cele mai grele, alegerea de top este P64LE162.

Corteva Agriscience
Corteva Agriscience
Corteva Agriscience combină experiențele unor companii cunoscute, precum DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection și Dow AgroSciences.

Citește și ›

Advertoriale