Acum dezvoltarea propriei afaceri este mai aproape de realitate. FinComBank reduce cu 50% comisionul de acordare a creditului Agro, destinat businessului mic. Noua ofertă este valabilă până la data de 30 aprilie 2018.

Prin lansarea acestei oferte FinComBank propune potențialilor clienți cele mai bune condiții de acces la împrumuturi pentru susținerea businessului mic. Suma maximă pe care o poate solicita un antreprenor prin creditul Agro este de 1 100 000 lei, inclusiv fără gaj 150 000 lei. Banii pot fi utilizați pentru mai multe scopuri:

  • pentru suplinirea capitalului circulant (achiziţia de materii prime necesare lucrărilor agricole de primăvară ș.a.);
  • pentru procurarea mijloacelor fixe (echipamente, vehicule/ utilaje agricole, etc.);
  • pentru achiziția terenurilor agricole, procurarea, reparaţia  bunurilor imobile (comerciale, industriale);
  • procurarea animalelor, hranei pentru animale;
  • pentru cheltuieli curente legate de afacere;
  • alte scopuri necesare  extinderii și dezvoltării activității agricole.

Perioada creditării poate varia în funcție de destinația surselor financiare. În cazul investiţiilor, procurării mijloacelor fixe şi pentru scopuri mixte, creditul Agro se acordă pentru un termen de până la 3 ani, iar în cazul în care banii vor fi utilizați pentru acoperirea activității curente a afacerii, perioada creditării va fi de până la 2 ani.

„Suntem mereu într-un pas cu clienții noștri, cu necesitățile lor, de aceea am dezvoltat oferte de credite care să susțină micul business și să relanseze afaceri, atât de necesare pentru dezvoltarea economiei naționale. Ceea ce urmărim prin politicile FinComBank este construirea relațiilor de durată cu beneficiarii noștri”, a comunicat Elena Stovbun, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Băncii, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank.

Până în prezent, circa 6 mii de producători agricoli mici au beneficiat de creditul Agro, pe care l-au utilizat pentru dezvoltarea afacerilor și poziționarea fermă în sfera întreprinderilor mici din țară.

Mai multe detalii despre condițiile de utilizare a creditului Agro le puteți accesa pe site-ul FinComBank.

Reprezentanții FinComBank sunt mereu la dispoziția clientului pentru a-i propune cele mai favorabile opțiuni de creditare, în funcție de necesitățile specifice de dezvoltare a afacerilor fiecărui antreprenor. FinComBank își construiește liniile de credit în conformitate cu tendințele de dezvoltare a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova.

Pentru mai multe informaţii contactați:

Despre FinComBank:

FinComBank a fost înființată în anul 1993 și este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here