vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageBlogFOTO. Agrobiznes pornește într-o aventură de 2.000 de km prin țară în cadrul Pick-up...

FOTO. Agrobiznes pornește într-o aventură de 2.000 de km prin țară în cadrul Pick-up Maraton 2017

Recomandate

Se zice că Moldova e cea mai frumoasă primăvara. Se mai zice că în luna mai imaşurile Moldovei sunt acoperite cu cea mai mustoasă iarbă, iar ţărâna Moldovei e în toiul muncilor agricole.

Anume în această perioadă un grup de entuziaști au organizat primul maraton de primăvară prin Moldova, un maraton pe care-l fac la bordul a 3 pick-up-uri – Ford Ranger Wildtrack, Nissan Navara şi Toyota Hilux. Caravana a pornit la drum luni dimineață, având de parcurs pentru următoarele 5 zile un traseu de aproape 2.000 km, un traseu care va explora iniţial centrul Moldovei, apoi se va îndrepta spre nordul ei, pentru ca ulterior să coboare spre sud şi ulterior spre est, prin Transnistria.

Harta traseului Moldova Pick-up Maraton 2017

„Acesta este un maraton de explorare a țării noastre. Explorăm geografia, pământul acestei țări, dar și oamenii care sunt aproape de pământ, cei care-l prelucrează. Traseul este gândit ca să cuprindă și segmente de asfalt, foarte puține ce-i drept, și mult mai multe drumuri de calitate mai proastă sau chiar scurtături între sate, pe pământ gol. Vom avea zone de off-road destul de multe, inclusiv provocări. Și mai este gândit în așa fel încât să avem multe istorii frumoase pe traseu, să comunicăm cu oameni care prin munca lor au contribuit la dezvoltarea comunității din care fac parte. Vrem cât mai multe astfel de istorii ca să arătăm că se poate de avut încredere în Moldova”, a spus Ilie Toma, participant la maraton și conducătorul expediției.

Ilie Toma. FOTO: Agrobiznes
FOTO: Agrobiznes
FOTO: Agrobiznes

Agrobiznes s-a implicat în organizarea acestui eveniment în calitate de Partener Media. Reporterul nostru a pornit la drum în această dimineață împreună cu participanții expediției. În următoarele zile vă vom ține la curent cu cele mai interesante istorii pe care le vom întâlni prin țară.

Stați alături de noi! ;)

Citește și ›

Despre noi