duminică, 23 iunie, 2024
31.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFOTO. IMEXAGRO anunță intrarea companiei ZemlyakoFF pe piața produselor de protecție a plantelor

FOTO. IMEXAGRO anunță intrarea companiei ZemlyakoFF pe piața produselor de protecție a plantelor

Recomandate

Compania IMEXAGRO, distribuitorul oficial și exclusiv al brandului ZemlyakoFF Crop Protection a organizat, la data de 15 februarie, conferința de lansare a produselor de protecție pe piața din Republica Moldova.

Protecția plantelor, asigurarea calităței roadei este un factor decisiv care infuențează direct prețul produsului final. În acest context, IMEXAGRO propune spre comercializare substanțe de uz fitosanitar, îngrășăminte minerale, tehnică agricolă și semințe. Totodată, compania le propune fermierilor consultanță și tehnologii inovative.

Anton Zemlyakov, directorul companiei ZemlyakoFF Crop Protection, a amintit că compania pe care o reprezintă și-a început activitatea în anul 2008, lansându-se pe piața din Federația Rusă, unde se poziționează în top 10 cele mai cunoscute companii în producerea preparatelor de uz fitosanitar.

„Avem o echipă profesionistă, iar în activitatea pe care o desfășurăm ne străduim să fim mereu alături de clienții noștri, oferind produsul de care au nevoie pentru producerea unei recolte de calitate. Considerăm esențială comunicarea directă și permanentă cu producătorii care aplică produsele noastre. Principalul obiectiv este să oferim un preparat calitativ la un preț rezonabil. Ne-am propus ca prin intermediul evenimentului de astăzi să informăm producătorii agricoli din Republica Moldova despre compania noastră, dar și despre produsele pe care le propunem în lupta contra buruienilor, bolilor și dăunătorilor. La moment, în Republica Moldova vor fi disponibile 9 preparate destinate culturilor de câmp cum ar fi grâul, floarea-soarelui și porumbul. Propunem erbicide, insecticide, fungicide. În anul 2019, vom veni cu alte 10 preparate destinate tratamentelor în livezi. Compania ZemlyakoFF nu prezintă substanțe active noi, ci formule noi ale substanțelor deja cunoscute de fermieri, care le fac mai efective”.

Oleg Scutari, director IMEXAGRO, a comunicat pentru Agrobiznes că noile produse ale brandului ZemlyakoFF incluse în portofoliu sunt echilibrate și corespund condițiilor de recoltare din Republica Moldova.

„Suntem prezenți pe piața produselor de uz fitosanitar din Republica Moldova deja de 15 ani. Lucrăm cu mai multe companii, dar piața se schimbă zi de zi, apar noi formule, substanțe active. Participând la diferite expoziții internaționale am studiat componența, dar și avantajele produselor companiei ZemlyakoFF. Astfel, produsele de uz fitosanitar ale acestei companii sunt echilibrate și corespund condițiilor de dezvoltare a culturilor din Republica Moldova. În anul 2017, am înregistrat primul pachet pilot care cuprinde 9 preparate. Sunt convins că soluțiile propuse vor fi în trend, deoarece sunt destinate culturilor de bază cultivate în Republica Moldova cum ar fi grâul, porumbul, floarea-soarelui. Pe lângă comercializarea produselor oferim consultanță producătorilor agricoli, pentru că orice produs nou necesită informații detaliate și specifice despre aplicarea corectă în dependență de temperaturi, umiditate, momentul aplicării, etc. Chiar dacă folosești un produs de brand, poți avea rezultate proaste dacă nu știi cum să-l aplici tehnologic corect”.

Gheorghe Talpă, fermier din raionul Ungheni, a menționat că IMEXAGRO este o companie de încredere, iar pe parcursul anilor produsele procurate de la ei au arătat rezultate bune.

„Din relatările și descrierile prezentate de către Anton ZemlyakoFF, produsele par a fi eficiente. Am studiat catalogul prezentat și cred că rentabilitatea produselor poate fi foarte mare. Le vom utiliza la grâul de toamnă, porumb și floarea-soarelui – acestea sunt culturile din gospodăria noastră, care ocupă o suprafață de 2 mii de hectare. Sunt 10 ani de când lucrăm cu compania IMEXAGRO și de fiecare dată preparatele au fost foarte eficiente. Cred că în viitor vom utiliza și preparatele companiei ZemlyakoFF”.

Gheorghe Cernogal, fermier din raionul Sângerei ne-a comunicat că produsele prezentate în cadrul seminarului au provocat interes pornind de la formulele subsanțelor active pe care le folosesc în combaterea diferitor boli, dăunători sau buruiene.

„Pentru noi este foarte important ca prețurile să fie accesibile. Din prezentările de astăzi, m-a cointeresat erbicidul pentru combaterea buruienilor la floarea-soarelui. Vom analiza oferta, vom experimenta, după care vom decide care produse sunt mai eficiente. Este bine că există concurență și astfel putem cumpăra produsul cel mai calitativ. De la IMEXAGRO am procurat preparate cu prețuri stabile și accesibile, sperăm că și pe viitor vor propune fermierilor soluții calitative și eficiente”.

Vasile Costin, fermier din raionul Ștefan Vodă, a spus că preparatele care apar noi pe piață trebuie testate, pentru că nu poți ști ce efecte au asupra culturii și roadei.

„Lucrăm de mult timp cu compania IMEXAGRO și suntem invitați la diferite seminare în care ni se prezintă produse, soluții noi. Procurăm preparate de uz fitosanitar de mult timp și doar de la IMEXAGRO, astfel aceasta a devenit distribuitorul numărul unu pentru gospodăria mea. Despre preparatele ZemlyakoFF, pot spune că avem nevoie de ele, dar trebuie mai întîi de toate să le testăm. Pentru a putea recolta roade calitative, dar și cantitative este nevoie să aplicăm preparate testate, care și-au arătat eficiența și care nu ar compromite roada. Așa cum omul are nevoie de sănătate, așa și planta are nevoie de susținere pentru a crește, a se dezvolta și a da roade. De multe ori prețul contează mai puțin, importantă este calitatea și rezultatele pe care le obținem”.

ZemlyakoFF Crop Protection este lider pe piața produselor de uz fitosanitar din Rusia. Preparatele companiei sunt fabricate în conformitate cu normele europene și standardele de calitate la fabricile din Polonia, Germania, Olanda și Marea Britanie. Linia de produse pentru protecția plantelor a fost creată special pentru controlul efectiv al buruienilor, dăunătorilor și bolilor din culturile agricole cultivate.

Click aici pentru a deschide Galeria Foto.

Imexagro
Imexagro
Imexagro este distribuitorul oficial și exclusiv al brandului ZemlyakoFF Crop Protection în Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale