luni, 24 iunie, 2024
21.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFOTO. Syngenta a organizat primul lot platformă din țară – inovație și performanță pentru...

FOTO. Syngenta a organizat primul lot platformă din țară – inovație și performanță pentru agricultură

Recomandate

În data de 08 august 2014, echipa Syngenta Moldova a prezentat fermierilor din țară un nou concept de lot demonstrativ numit Platformă. Evenimentul a avut loc în comuna Mărăndeni, raionul Falești, SRL Agro Papuros.

Lotul Platformă este o experiență unică la această etapă pentru Moldova, implimentat cu succes de către echipa locală – prezentând soluții complete la principalele culturi de câmp. Platforma a fost compusă din patru module, fiecare dintre acestea fiind prezentat de către doi specialiști ai companiei.

Invitații au primit informații complete despre gama variată de varietăți de porumb și despre hibrizii din proiectul 3P (Precocitate, Producticvitate, Profitabilitate) cum sunt: NK Olympic, FAO 250; SY Ondina, FAO 280; NK Symba, FAO 290; NK Kansas, FAO 310 și NK Lucius, FAO 330. De asemenea au fost prezentate noile varietăți de porumb – Aladium și Batanga.

La cultura de floarea-soarelui au fost prezentate varietățile adaptate tehnologiei Clearfield: NK Neoma, NK Adagio, NK Alego ce se caracterizeaza prin producții înalte la nivel de fermă (peste 4t/ha) și hibrizii adaptați tehnologiilor clasice de cultivare: SY Subtil, NK Kondi, NK Delfi și NK Armoni. A fost lansat noul erbicid Listego (Imazamox 40g/l) pentru combaterea buruienilor dicotiledonate, a lupoaiei și a monocotiledonatelor din cultura de floarea-soarelui și a fost oferită informație detaliată despre erbicidul Gardo Gold (destinat combaterei buruienilor anuale în preemergență) și fungicidul Amistar Xtra (cu un spectru larg de boli prevenite și combătute).

A fost prezentată oferta varietăți de rapiță pentru sezonul de toamnă: NK Petrol, NK Technic, NK Nelson, NK Toccata și produsele de protecție a plantelor specifice culturii date: DualGold, KarateZeon, ZellekSuper, FusiladeForte.

La cultura de cereale au fost prezentate produsele pentru tratamentul semințelor în toamnă: Dividend Star și Dividend Formula M.

Cei peste 150 de fermieri prezenți la eveniment au avut posibilitatea de a cunoaște și portofoliul de legume Syngenta: roșii, castraveți, varză, ardei, ceapă și pepeni-verzi.

Primul eveniment de la Lotul Platformă a avut un mare succes datorită informației complexe despre produsele companiei Syngenta și programului special pregătit pentru fermieri. Echipa Syngenta își propune să dezvolte în continuare conceptul de Lot Platformă prin includerea noilor culturi și mărirea numărului de loturi la nivel de țară.

Syngenta – creștem productivitatea plantelor!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

(P) – Conținut Sponsorizat

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale