duminică, 3 decembrie, 2023
6.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeGrain Academy 2023: Aflați ultimele tendințe de pe piețele cerealelor de la speakeri de...

Grain Academy 2023: Aflați ultimele tendințe de pe piețele cerealelor de la speakeri de top

Recomandate

Grain Academy, cea mai importantă conferință de cereale din regiunea Balcanilor, va reveni la Varna, Bulgaria, pe 26 octombrie 2023. Cea de-a 7-a ediție a evenimentului se va concentra pe explorarea piețelor imprevizibile din 2023 și pe viitorul Balcanilor, al regiunii Mării Negre și al lumii. Agrobiznes este partener media regional al evenimentului.

Grain Academy este un mediu unic pentru networking, discuții, analize și schimb de viziuni pentru viitorul industriei cerealelor. 

Evenimentul reunește toate părțile și punctele de vedere din domeniul cerealelor și oleaginoaselor, concentrându-se pe dezvoltarea durabilă a unor modele de tranzacționare eficiente și a investițiilor strategice în viitorul sectorului cerealelor.

Conferința Grain Academy din acest an va avea ca invitați o echipă de experți din Balcani, Europa și America, printre care:

  • Levin Flake, consilier agricol la Biroul de Afaceri Agricole al Ambasadei SUA la Varșovia, Polonia;
  • Masha Belikova, reporter și analist specializat pe piețele de grâu și porumb din Marea Neagră/Asia la Fastmarkets AgriCensus UK;
  • Petar Dimitrov, broker senior și CEO al Agricore Bulgaria, fondator al Grain Academy și al EuroGrainHub Exchange&Forum Bucharest 2023.

Invitații vor discuta o gamă largă de subiecte, inclusiv:

  • Tendințele cererii și ofertei de cereale în Australia și Statele Unite;
  • Cele mai recente evoluții ale pieței ucrainene;
  • Reputația Balcanilor ca furnizor stabil în vremuri volatile pentru comerțul global cu mărfuri agricole.

În plus față de sesiunile invitaților, Grain Academy 2023 va include și un seminar pre-conferință pe tema provocărilor întâmpinate în comerțul cu mărfuri în regiunea Mării Negre. Seminarul va fi condus de AGA Partners, o firmă de avocatură de renume în domeniul comerțului internațional și al arbitrajului.

Evenimentul dat este un punct de întâlnire al companiilor și experților de top pe piața cerealelor din Balcani și regiunea Mării Negre încă din 2016.

Participanții din întreaga industrie și afaceri conexe au în fiecare an ocazia să se întâlnească și să obțină cele mai recente informații și să discute tendințele de actualitate de pe piețele cerealelor și semințelor oleaginoase.

Companii comerciale din Balcani și nu numai, sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, expeditori, topografi, asociații industriale și etc. se întâlnesc în fiecare an la conferința Grain Academy.

Pentru a afla mai multe despre eveniment și pentru a vă înregistra, vizitați grain-academy.com.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale