joi, 9 mai, 2024
19.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeKRONE obține argintul la Agritechnica Innovation Awards 2023

KRONE obține argintul la Agritechnica Innovation Awards 2023

Recomandate

AGRITECHNICA 2023, cea mai importantă expoziție de mașini agricole la nivel mondial, se desfășoară în aceste zile la Centrul Expozițional Hannover, adunând 2.600 de expozanți din peste 50 de țări.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente în cadrul expoziției sunt premiile Agritechnica Innovation Awards 2023. În cadrul acestuia, KRONE, al cărui distribuitor oficial pe teritoriul Republicii Moldova este compania Agromotor Premium, a obținut argintul.

Agrobiznes este partener internațional de promovare al evenimentului AGRITECHNICA 2023.

Medalia a fost oferită pentru noul său polizor de cuțite fără reglare manuală din combina de furaje BigX. O tehnologie inovatoare de ascuțire a cuțitelor de tocat, care iese în evidență prin creșterea intervalului de întreținere, ușurința ridicată de utilizare, precum și prin consumul redus de material a fost apreciată cu medalia de argint.

Datorită dispozitivului inovator de ascuțire, numărul de cicluri de ascuțire poate fi crescut la 2.200 fără a necesita nicio activitate de întreținere sau service. Suportul pentru piatra de ascuțit proiectat recent permite utilizarea completă a întregii pietre.

Cu noul său sistem de reglare, designul închis oferă, de asemenea, o protecție îmbunătățită împotriva influențelor mediului, în special a murdăriei.

Conceptul inovator de fixare a pietrei de ascuțit reduce munca și timpul necesar pentru înlocuire cu până la 70 la sută.

Această dezvoltare semnificativă a dispozitivului de ascuțire de pe combina de recoltat furaje crește ușurința întreținerii, ceea ce reduce sarcina șoferului sau a mecanicului.

Eficiența combinei este crescută, deoarece recoltarea nu trebuie întreruptă. Piatra de ascuțit este utilizată în întregime, ceea ce conservează resursele și protejează mediul înconjurător. Manipularea mai ușoară contribuie, de asemenea, la siguranța muncii.

Pe lângă această inovaţie, Krone expune la Hanovra, printre altele, remorca cu podea rulantă Knapen KX şi grebla rotativă de mari dimensiuni Swadro TC 1570.

Pentru mai multe detalii despre utilajele KRONE, accesați agromotorpremium.md.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale