vineri, 21 iunie, 2024
28.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeMAIB sprijină antreprenorii oferind soluții bancare pentru vânzări la distanță

MAIB sprijină antreprenorii oferind soluții bancare pentru vânzări la distanță

Recomandate

Ați început să lucrați la distanță, sunteți tot mai des întrebați dacă acceptați plăți fără numerar și vă gândiți cum și ce soluții să implementați?

Acceptați chiar de astăzi plățile electronice prin intermediul cardurilor bancare – comod, rapid și, cel mai important, în siguranță pentru afacerea și clienții dumneavoastră. Iar pentru aceasta, MAIB vă pune la dispoziție platforma E-commerce, dacă aveți un magazin online, și terminalele POS pentru cazul în care gestionați un magazin offline, aveți un salon de frumusețe, o cafenea sau produceți și vreți să comercializați bunurile direct cu livrare.

E-commerce – Achitări cu cardul direct pe site

Oferiți-i clientului Dvs. din magazinul online opțiunea de a face cumpărături achitând rapid și comod prin intermediul unui card bancar.

Bazată pe inovaţie, soluţia de E-commerce de la Moldova Agroindbank este special creată pentru a corespunde necesităților de business electronic și pentru a devansa așteptările antreprenorilor, datorită multiplelor avantaje: 

  • utilizarea tehnologiei 3D Secure – oferă siguranţă în mediul online la efectuarea tranzacțiilor atât pentru comercianţi, cât şi pentru deţinătorii de carduri;
  • propriul sistem antifraudă – oferă plus de siguranţă comercianţilor;
  • dispune de un sistem de raportări exhaustiv, efectiv şi modern;
  • suport 24/7;
  • posibilitatea de personalizare a paginii de plată prezentă pe proiectul online.

Încă nu dispuneți de un magazin online și nu ați instalat sistemul de tranzacții electronice?

Avem o soluție.

Utilizați MAIB PAY – platforma prin care efectuați vânzări online fără a fi necesară dezvoltarea unei pagini web, respectiv – fără costuri adiționale.

E SIMPLU. Procesul de înregistrare durează mai puțin de un minut. Generați un cont spre plată, îl transmiteți clientului printr-un link pe e-mail, iar acestuia nu îi rămâne decât să confirme și achite plata cu oricare card bancar.

POS-terminale mobile: pentru livrări direct la client

Prin pachetul de servicii de acceptare a cardurilor la plată prin POS-terminale de diferite tipuri – staționare, mobile sau integrate, dotate cu tehnologia contactless – vă susținem efortul de comercializare inteligentă.

Dacă deja livrați sau urmează să inițiați procesul de livrare a mărfurilor, POS-terminalele mobile cu opțiunea GPRS vă vor fi de mare ajutor. Achitarea rapidă, confortabilă – printr-o singură atingere a cardului și evitarea bancnotelor oferă un grad de siguranță suplimentar – ceea ce doar va crește încrederea clienților și va confirma flexibilitatea afacerii Dvs.

Cum beneficiați de servicii digitale pentru comerț inteligent de la MAIB?

Echipa MAIB este la dispoziția antreprenorilor la numerele de telefon 022 303 555, 022 303 554, la adresa de email [email protected] pentru a oferi cele mai potrivite și personalizate soluții dedicate afacerii Dvs. 

Dezvoltați-vă afacerea și realizați-vă planurile antreprenoriale prin serviciile digitale de la MAIB pentru comerț inteligent.  

Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare. Cu o experiență de peste 15 ani și o cotă de piață de peste 80% este un lider incontestabil pe segmentul soluțiilor pentru comerțul electronic asigurând cu peste 6300 de POS-terminale rețeaua retail, ceea ce reprezintă peste 30% din piață. Banca deserveşte aproximativ un milion de clienţi, atât persoane fizice, cât şi IMM şi corporaţii. 

MAIB
MAIB
Cu o experiență de peste 28 de ani, MAIB este liderul pieţei bancare din ţară, deţinând cele mai mari cote la principalii indicatori financiari.

Citește și ›

Advertoriale