duminică, 28 aprilie, 2024
9.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeOferte avantajoase la cântare de platformă și relocabile la MOLDAGROTECH Spring 2024

Oferte avantajoase la cântare de platformă și relocabile la MOLDAGROTECH Spring 2024

Recomandate

Comsales Grup, companie specializată în producția de cântare pentru vehicule de mare tonaj, va participa la expoziția MOLDAGROTECH Spring 2024 în perioada 13 – 16 martie, venind cu o ofertă avantajoasă pentru toți vizitatorii.

În cadrul expoziției, Comsales Grup va oferi prețuri speciale pentru gama sa de cântare de platformă și cele relocabile. Această ofertă este o oportunitate excelentă pentru a beneficia de cântare de înaltă calitate la tarife avantajoase.

Vă invităm să vizitați standul companiei pentru a descoperi ofertele exclusive și pentru a discuta cu experți despre cum puteți îmbunătăți eficiența proceselor dvs. de cântărire.

cantar europalet
cantar auto relocabil
cantar animale
cantar platforma cu stativ
cântare europalet

Oferta este valabilă exclusiv în cadrul expoziției și doar în limita stocului disponibil. Nu rata șansa de a economisi și a îmbunătăți procesele tale!

Pentru informații suplimentare, apelează la 0688 25 000.

Cântare industriale Comsales Grup

Cântarele oferite de către compania Comsales Grup sunt realizate folosind tehnologie avansată, asigurând o distribuție uniformă a sarcinii și o durabilitate crescută.

Acestea sunt optimizate pentru utilizarea în condiții industriale, fiind capabile să cântărească încărcături grele fără a compromite performanța.

Pe lângă faptul că suntem un producător și distribuitor de cântare de top, echipa noastră de profesioniști vă prezintă și un spectru larg de servicii: inginerie industrială, construcții metalice, proiectare, depozite frigorifice, depozite de păstrare, hale de producere etc.

Ne asumăm responsabilitatea pentru produsele noastre și ținem cont de cerințele clientului, abordăm individual fiecare proiect, fapt ce determină eficiența noastră ca producători. 

Comsales Grup
Comsales Gruphttp://www.comsales.md
Adresa: str. Meşterul Manole 5-A, MD-2023 mun. Chişinău // Tel: 022885517; 022885516; 068613333 // E-mail: [email protected]

Citește și ›

Advertoriale