vineri, 21 iunie, 2024
28.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePentru că natura nu așteaptă, FinComBank susține antreprenorii din sectorul agricol

Pentru că natura nu așteaptă, FinComBank susține antreprenorii din sectorul agricol

Recomandate

Chiar și în cele mai dificile momente prin care trece țara noastră, sectorul agricol continuă să activeze, pentru că natura nu așteaptă. În pofida stării de urgență declarate în ţară, pentru a sprijini întreprinderile, FinComBank oferă antreprenorilor suportul financiar și o sursă de finanțare sigură.

Pentru că știm prin ce momente dificile trec afacerile în acest sezon, FinComBank vine cu o ofertă specială de creditare sub gajul roadei viitoare. Astfel, agricultorul are posibilitatea de a beneficia operativ de un Credit AGRO, pentru a se ocupa din timp de toate activitățile agrare necesare și pentru a obține recolta optimă.

Promoția este valabilă până pe 31 mai 2020. Creditul este destinată tuturor celor care activează în domeniul agricol, de la fermier individual, prin programe de creditare special adaptate, până la companii şi asociaţii, inclusiv şi finanțarea din resurse speciale, pentru că FinComBank este partenerul de încredere în dezvoltarea afacerii tale în agricultură.

Beneficiază de un Credit AGRO la condiții avantajoase:

  • până la 1.000.000 de lei;
  • până la 12 luni;
  • gaj – roada viitoare;
  • scopul – suplinirea mijloacelor circulante, scopuri investiționale, procurarea mijloacelor fixe (echipamente, utilaje agricole ect.), activitatea curentă (materie primă, produse chimice şi îngrășăminte, bunuri etc.) și pentru alte scopuri necesare pentru activitatea de zi cu zi a afacerii tale;
  • graficul de rambursare a creditului se stabilește individual, în dependență de specificul activității finanțate.

Dezvoltă-ți afacerea în acest sezon agricol alături de noi!

Pentru că știm că natura nu așteaptă, iar fiece zi poate afecta rezultatul muncii întregului sezon, te poți adresa la cea mai apropiată sucursală a Băncii, unde specialiștii te vor ajuta să obții creditul potrivit planurilor tale financiare.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău!

Pentru mai multe informații:

FinComBank
FinComBank
FinComBank oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW.

Citește și ›

Advertoriale