vineri, 17 mai, 2024
8.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePentru combaterea eficientă a buruienilor la porumb aplică ELUMIS® și MILAGRO® PLUS

Pentru combaterea eficientă a buruienilor la porumb aplică ELUMIS® și MILAGRO® PLUS

Recomandate

Culturile suferă atunci când sunt buruieni în câmp, pentru că ele concurează pentru nutrienţi, lumină, apă şi spaţiu. Acest lucru va genera pierderi de producţie şi creşterea rezervei de seminţe de buruieni.

Syngenta are soluții aplicate nevoilor dvs., din preemergență până în stadiul de 8 frunze ale culturii de porumb. În funcție de tipul de buruieni și gradul de infestare, alegeți soluțiile Syngenta care se potrivesc specificului fermei dvs.

Soluțiile de erbicidare în postemergență ELUMIS® și MILAGRO® PLUS sunt recunoscute pentru controlul buruienilor țintă și reprezintă o parte din recomandările Syngenta în lupta cu cele mai dificile buruieni.

MILAGRO® PLUS este un erbicid postemergent sistemic, selectiv faţă de cultură. Prezintă un nou nivel de eficacitate împotriva buruienilor mono și dicotiledonate anuale și perene din cultura de porumb.

Are în compoziţie un amestec de două substanţe active: nicosulfuron şi dicamba. Cele două substanţe active se completează reciproc pentru combaterea unui spectru larg de buruieni.

Combate:

erbicid porumb

Recomandări de aplicare:

  • Buruieni perene: se recomandă aplicarea în doză maximă de 1,2 l/ha.
  • În funcţie de stadiul de dezvoltare al porumbului faza optimă de aplicare este între 2 frunze (BBCH 12) până la stadiul de 6 frunze (BBCH 16).

Eficacitate aplicare MILAGRO® PLUS:

milagro erbicid
erbicidare porumb

ELUMIS® este soluția din postemergență pe care mulți dintre cunoscători o știu deja.

ELUMIS® acoperă un spectru de combatere larg, nu te lasă niciodată la greu, iar ceea ce îl face deosebit pe ELUMIS® este sinergia dintre cele 2 substanțe active nicosulforn și mesotrione alături de adjuvanții încorporați și formulare OD (dispersie în ulei), sporindu-i eficacitatea împotriva celor mai dificile burueni.

Eficacitate aplicare ELUMIS®:

elumis erbicid
elumis erbicid porumb

ELUMIS® este printre cele mai selective erbicide din postemergență, asigurând fermierilor aplicarea acestuia în funcție de gradul de infestare cu buruieni, precum și a fenofazei acestora.

Contează mai puțin fenofaza porumbului deoarece are cea mai largă fereastră de aplicare, pornind de la 2 până la 8 frunze ale culturii de porumb.

Pe lângă acest avantaj esențial controlul este total împotriva costreiului din rizomi precum și a majorității dicotiledonatelor. Doza de utilizare variază între 1-2 l/ha fiind recomandat să se țină cont de gradul de infestare cu buruieni și stadiul acestora de dezvoltare.

În general, fermierii care cunosc avantajele și eficienta lui ELUMIS® îl aplică în doze de 1,5 l/ha asigurând curățenia necesară în lanurile de porumb.

Vezi eficiența erbicidului ELUMIS® în acest video:

Toate detaliile despre Elumis® și Milagro® Plus le găsiți pe site-ul syngenta.md

Vă invităm să luați legătura cu reprezentanții Syngenta din zona dvs. Contacte aici.

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale