joi, 16 mai, 2024
19.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePRIAevents organizează prima conferință pe teme de Employer Branding la Chișinău

PRIAevents organizează prima conferință pe teme de Employer Branding la Chișinău

Recomandate

PRIAevents, având ca și parteneri principali Kaufland Moldova, Lucru.md și Vector anunță organizarea unui eveniment deosebit în Republica Moldova – Pria Employer Branding&HR Conference.

Evenimentul va avea loc pe 16 mai 2023, de la ora 9:30, la Digital Park.

Într-un context în care lumea încă se recuperează de pe urma pandemiei și se confruntă cu un deficit semnificativ de forță de muncă, menținerea pasului cu tendințele employer branding pe piața muncii este crucială.

Astfel, Employer Branding Management a devenit mai important ca niciodată, iar organizațiile sunt invitate să-și regândească strategiile de achiziție și reținere a angajaților.

Pria Employer Branding&HR Conference oferă angajatorilor din Moldova oportunitatea de a fi la curent cu cele mai noi tendințe în employer branding, recruitment, legislație și fiscalitate în HR.

Prin intermediul analizelor, studiilor de caz și exemplelor prezentate, participanții vor putea învăța și îmbunătăți activitatea lor. Mai mult, conferința oferă o platformă unde companiile pot comunica valorile lor, politica de employer branding și beneficiile angajaților actuali și viitori.

Problema retenției angajaților este tot mai prezentă în companii, de aceea este esențial să se implementeze strategii pe termen mediu și lung pentru îmbunătățirea culturii organizaționale.

În acest context, Generația Z, care va reprezenta aproximativ un sfert din forța de muncă în următorii doi ani, impune o adaptare a proceselor de recrutare pentru a răspunde așteptărilor acestei noi generații de angajați.

Pe măsură ce importanța employer branding-ului continuă să crească, companiile se vor concentra tot mai mult pe alinierea activității lor cu strategiile generale de marketing și comunicare. Rolul managementului strategic al employer branding-ului devine astfel esențial în cadrul afacerilor actuale.

Vă invităm să vă alăturați la acest eveniment deosebit în Republica Moldova – PRIA EMPLOYER BRANDING&HR Conference din 16 mai 2023. Împreună, vom uni comunitatea HR pentru a împărtăși cele mai bune practici, idei și opinii pentru a prospera.

Evenimentul va reuni companii din toate sectoarele de business, reprezentanți ai universităților și studenți, recruiteri, profesioniști. Agenda detaliată a evenimentului, inclusiv temele abordate și speakerii confirmați, poate fi consultată aici.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale