miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePrimul Program de Management în agrobusiness din Moldova – lansat de UTM, ADMA și...

Primul Program de Management în agrobusiness din Moldova – lansat de UTM, ADMA și MAIA. Încep înscrierile

Recomandate

Într-o lume în continuă schimbare, viitorul agriculturii necesită lideri inovatori și bine pregătiți. Pentru a face față acestor provocări, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii (ADMA), în coordonare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), lansează în premieră Programul AgriMBA – Management în agrobusiness”.

Agrobiznes este partenerul media de promovare al programului – vom promova acest program pentru a ne asigura că fermierii și agrobusiness-urile au acces la cele mai bune practici și instrumente pentru a-și îmbunătăți și dezvolta afacerile.

Structurat în șase module care vor fi livrate în regim mixt (on-line și cu prezență fizică) pe parcursul a doi ani, programul oferă 36 unități de curs care vor însuma 42 credite ECTS.

Datorită formatului de studiu, studenții nu vor fi nevoiți să renunțe la activitatea profesională pentru a parcurge programul. 

Disciplinele de studiu din Curriculă vor fi livrate de către experți din Universitățile Europene, Universitatea Tehnică a Moldovei și de către experți practicieni din cadrul companiilor de top din Moldova.

În cadrul programului, vei interacționa cu mentori străini și locali, vei putea alege tema tezei de master, iar experții din UE,  de la UTM și reprezentanții mediului de afaceri te vor ghida pentru a desfășura un studiu pe măsură și a obține cunoștințele necesare businessului agricol modern.

Programul cuprinde discipline precum digitalizarea agriculturii, management, marketing, economie, strategii de afaceri, securitate alimentară, siguranța alimentelor și multe altele.

„Suntem convinși că acest program de studii va aduce plus valoare carierei tinerilor, antreprenorilor, pregătindu-i cu aptitudinile necesare pentru a oferi consultanță și a lua decizii raționale în gestionarea întreprinderilor din domeniul agricol.  Ne străduim să modernizăm și să digitalizăm educația în agrobusiness, promovând, în același timp, învățarea continuă și competențele digitale și lingvistice ale studenților. Pentru aceasta, folosim instrumente online de înaltă calitate, care permit accesul la resurse educaționale internaționale. Îndemnăm tinerii și antreprenorii să se înscrie pentru a dobândi abilitățile necesare și a se poziționa ca viitori lideri în agrobusiness”, specifică rectorul UTM, Viorel Bostan.

Mai mult, programul include o vizită de studiu la întreprinderile din UE, ceea ce oferă o oportunitate unică de a-ți extinde orizonturile și de a înțelege mai bine industria agroalimentară.

Limba de instruire în cadrul programului AgriMBA – Management în agrobusiness este engleza, acesta fiind acreditat la nivelul UE de către Consiliul Internațional al rețelei de programe de MBA în agrobusiness și comerț (AGRIMBA) și  Consorțiul Interuniversitar pentru Științe ale Vieții (ICA).

La finalizarea programului vei obține un Certificat de perfecționare eliberat  de către Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și o diplomă de MBA eliberată de Universitatea de Științe ale Vieții din Varșovia (SGGW).

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesează acest link.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale