joi, 13 iunie, 2024
18.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePulverizatorul tractat AMAZONE UG - Performanță și Precizie

Pulverizatorul tractat AMAZONE UG – Performanță și Precizie

Recomandate

Pulverizatorul tractat UG de la AMAZONE reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru tratamentul culturilor agricole. Proiectat pentru a satisface cerințele fermierilor și operatorilor agricoli, acest echipament este un element esențial în agricultura modernă. 

Cu o gamă variată de caracteristici și tehnologii de vârf, sprayer-ul UG este conceput pentru a asigura o distribuție uniformă a substanțelor chimice și pentru a maximiza acoperirea suprafețelor tratate. Fiind tractat, este ușor de manevrat și se potrivește diferitelor dimensiuni de terenuri. 

Cu capacități și opțiuni variate, sprayer-ul UG de la AMAZONE se dovedește a fi un partener de încredere pentru agricultorii dornici să obțină randamente optime și să gestioneze în mod responsabil tratamentele culturilor.

Tipuri de pulverizatoare puternice UG

 • UG 2200: Volum real de 2.400 l, suplimentar cu rezervor de apă pentru clătire de 280 l;
 • UG 3000: Volum real de 3.200 l, suplimentar cu rezervor de apă pentru clătire de 400 l;
 • Rampe Super-S2: 15, 16, 18, 20, 21, 24, 27 sau 28 metri;
 • UG Special cu o singură pompă cu capacitatea de 250 l/min UG Super cu două pompe tandem (210 l/min si 160/min), cu capacitate totala de 370 l/min.

Cadru/Șasiu

Robust, stabil și fiabil 

Cadrul din oțel cu profil lat, rezervorul compact și tehnica robustă de prindere la tractor asigură o stabilitatea maximă. Toate muchiile sunt rotunjite, toate furtunurile sunt trase prin cadru.

Șasiu la cerere 

Axul reglabil poate fi dotat, la cerere, cu o axă, cu o instalație pneumatică cu două conducte, sau o instalație hidraulică pentru frânare. Reglaj infinit variabil al ecartamentului, de la 1,50 până la 2,25 m. Autorizație de 40 km/h, la cerere.

Sisteme de direcție

Tehnologie dovedită, pentru utilizarea în cele mai dure condiții

 1. Cadru robust din profil de oțel, prin care sunt instalate furtunurile și astfel protejate. 
 2. Rezervor compact, cu pereți netezi interni și externi. 
 3. Vas de inducție cu injector Power pentru clătirea de cantități mari de substanțe, sau pentru clătirea vasului propriu-zis. 
 4. Rezervor mare de apă de clătire, pentru spălarea cantității reziduale, sau pentru curățirea stropitorii de câmp, chiar și cu rezervorul plin. 
 5. Rezervor separat pentru spălare mâinilor (20 litri). 
 6. Indicator direct al nivelului de umplere prin flotor și, în versiunea standard, afișaj electronic în terminalul de operare. 
 7. Container de siguranță pentru echipamentul de protecție (opțional).

Post de operare practic și ergonomic. Toate elementele de operare sunt ordonate într-un mod logic și inconfundabil, în partea din stânga, pe partea șoferului. Logica operațiunilor poate fi înțeleasă rapid și evită comutări greșite.

Pompă KOMET de 370 l/min

Pompele cu membrană cu piston sunt deosebit de sigure la funcționare, rezistente la fără apă și la îngrășământ lichid. Designul multi-cilindric al pompelor asigură în același timp o putere mare de aspirație, un debit constant și un mers lin al acesteia.

Putere de umplere de 400 l/min

Umplerea mașinii de erbicidat poate fi efectuată cu ajutorul unui furtun de aspirare (3″) cu supapă de reținere sau cu un racord de umplere cu cuplaj C. Puterea de aspirație este de până la 400 l/min, datorită injectorului comutabil.

Rampele AMAZONE, cu o construcție aerodinamică

Rampele AMAZONE sunt, prin tipul de construcție special al profilului, concomitent, superstabile și superușoare. Lățimile de lucru de 15 până la 28 metri permit, cu posibilitățile variabile de rabatare, o adecvare optimă la structura terenului fermelor. Calitatea valoroasă asigură o durată de viață lungă, chiar și la productivități foarte mari.

Lățimi de transport superînguste, de doar 2,40 m

Rampa Super-S2 pliază complet automat spre interior și se rabatează la exterior prin intermediul cilindrilor hidraulici. În poziția de transport, rampa este poziționată super-compact în spatele utilajului, la o lățime de transport de doar 2,40 m și la o înălțime de transport de 3,30 m. Cu un profil din oțel, lat de până la 140 mm, cu muchii multiple, rampa Super-S2 este superstabilă.

Geometria rampelor și variante de pliere a rampei Super-S2

Vă așteptăm la sediul companiei Agromotor Premium pentru a vă bucura de serviciile noastre: 

Telefon de contact 022-011-003.

Pentru mai multe detalii despre produsele AMAZONE disponibile în Moldova, accesați agromotorpremium.md.

Agromotor Premium
Agromotor Premium
Dealer oficial și exclusiv în Republica Moldova al brand-urilor germane Deutz-Fahr și Amazone, semănătorile Sola, utilajele italiene Sicma și balotierele italiene Mascar.

Citește și ›

Advertoriale