vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
HomepageBlogFondatorul Agrobiznes, nominalizat de VIP Magazin la premiile „Omul Anului 2017”

Fondatorul Agrobiznes, nominalizat de VIP Magazin la premiile „Omul Anului 2017”

Recomandate

Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes, a fost nominalizat de revista VIP Magazin la premiile „Omul Anului 2017”, la categoria „Presă Scrisă/Online”.

Tradițional, revista VIP Magazin desfășoară anual clasamentul „Omul Anului”. În top sunt incluși cei mai de succes oameni din Republica Moldova.

„Cei mai de succes businessmeni, cei mai iscusiți manageri, cei mai siguri piloni ai societății, cei mai obiectivi reprezentanți ai mass-mediei și cei mai ingenioși și creativi oameni de artă – toți ei au înregistrat în anul 2017 o ascensiune impetuoasă în diferite domenii, făcându-ne prezentul mai luminos, interesant și un pic mai bun. Până la finele acestui an, cititorii revistei pot să propună nume noi care s-au remarcat în 2017 prin activitatea lor și care ar merita titlul „Omul Anului 2017”, scriu jurnaliștii de la VIP Magazin.

Toți doritorii pot să-și dea votul pentru oamenii care cred ei că au contat în acest an, ţinând cont de criteriile de apreciere: influenţă, putere financiară, succes şi notorietate. În baza alegerii celor care votează (care va conta în proporție de 40%), a consiliului de experți (30%) și a colegiului redacțional al revistei VIP Magazin (30%), vor fi desemnați oameni ce se vor regăsi într-o ediție specială a revistei VIP Magazin, lansată în cadrul unei gale de premiere organizate la începutul anului 2018.

„Am fost surprins plăcut pentru această nominalizare. Este un indicator clar că ce facem noi la Agrobiznes are un ecou pozitiv în rândul tuturor celor care ne urmăresc. Curând vom marca 5 ani de activitate. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc frumos cititorilor și partenerilor noștri, și să le dau asigurări că noi vom depune tot efortul necesar pentru a deveni tot mai buni”, a spus Sergiu Jaman.

Puteţi vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat.

Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Michele Dintrono. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii Orange şi Moldcell.

Puteți vota aici.

Votul se va încheia pe 25 ianuarie 2018, ora 16.00.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi