luni, 17 iunie, 2024
29.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeToate drumurile duc la festivalul „DeVin&DeGust”

Toate drumurile duc la festivalul „DeVin&DeGust”

Recomandate

Sâmbătă, 26 august, toate drumurile duc la festivalul „DeVin&DeGust” – primul eveniment care oferă o „călătorie” vinicolă, gastronomică, turistică și culturală prin cele patru regiuni cu Indicație Geografică Protejată (IGP) ale Moldovei – Codru, Ştefan Vodă, Valul lui Traian şi Divin. Pentru a te bucura din plin de atmosfera festivalului fără să îți faci griji legate de transport sau parcare, până la porțile Complexului Etno-Cultural VATRA (șos. Chișinău-Ungheni, km 32) vor funcționa linii gratuite de transport.

Din Chișinău, autobuzele speciale au plecarea din Piața Dimitrie Cantemir, 1 (parcarea Green Hills din apropierea uzinei Topaz) la orele 12.00, 14.00, 16.00, 18.00. Retur – 19.00, 20.00, 21.00.

Organizatorii asigură transportul gratuit pâna la Complexul Etno-Cultural VATRA și pentru amatorii de delicii oeno-gastronomice:

  • din Hâncești: gara auto. Plecare – 9.00 și 12.00. Retur – 19.00 și 21.00;
  • din Nisporeni: gara auto. Plecare – 9.00. Retur – 21.00;
  • din Călărași: gara auto. Plecare – 9.00 și 12.00. Retur – 19.00 și 21.00;
  • din Orhei: gara auto. Plecare – 9.00. Retur – 21.00.

Agenda festivalului „DeVin&DeGust”

Festivalul deliciilor oeno-gastronomice „DeVin&Degust” este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului, Uniunile Viti-Vinicole cu IGP „Codru”, „Ștefan Vodă”, „Valul lui Traian” și Asociația Producătorilor de Brandy și Divin, cu suportul Proiectului USAID Agricultură Performantă în Moldova (APM), a Proiectului de Competivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Sudiei și cu susținerea partenerilor: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Scopul evenimentului este de a pune în valoare potențialul oeno-gastronomic al regiunilor cu Indicație Geografică Protejată, sporind notorietatea brandului de țară Vinul Moldovei și a vinurilor de calitate cu IGP.

Savurează Mmmmoldova!

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Advertoriale