duminică, 21 aprilie, 2024
6.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Vadalex-Agro prezintă eficiența în lucru a 3 utilaje Lemken

VIDEO. Vadalex-Agro prezintă eficiența în lucru a 3 utilaje Lemken

Recomandate

3 utilaje Lemken, disponibile pe piața Republicii Moldova, au fost prezentate de către compania Vadalex-Agro în parteneriat cu reprezentanții companiei Lemken în cadrul unei zile demonstrative.

Cultivatorul de miriște Kristall 9, noul cultivator de miriște Karat 12 și grapa cu discuri Rubin 12 sunt cele noi 3 utilaje agricole disponibile în portofoliul companiei Vadalex-Agro.

Cultivatoarele Kristall 9 și Karat 12 pot fi folosite pentru lucrări ale solului la adâncimi mai mari, pentru a elimina compactarea și pentru a amesteca paiele tocate. Specialiștii Lemken menționează că toate cultivatoarele de miriște Lemken presupun și tehnologia de menținere a umidității în sol.

„Toate cultivatoarele Lemken lucrează după o tehnologie de păstrare a umidității, reținând umiditatea în sol, fără a-l usca intens. Sunt adaptate cerințelor actuale, iar de eficiența acestora fermierii se pot convinge realizând demonstrații similare direct în teren. Sunt sigur că aceste utilaje își vor găsi rapid proprietarul fericit”, a specificat în cadrul evenimentului de prezentare Alexandr Oleksyuk, manager regional Lemken Ucraina de Vest și Moldova.

Pentru mai multe detalii, accesați vadalex.md.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale