marți, 21 mai, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Boxpaleții Europlast permit reducerea costului pentru energia electrică la depozitare

VIDEO. Boxpaleții Europlast permit reducerea costului pentru energia electrică la depozitare

Recomandate

De peste 20 de ani, compania Europlast – una dintre companiile de top din industria procesatoare a maselor plastice din Europa, asigură sectorul agroindustrial cu soluții de calitate premium la capitolul depozitare temporară a produselor, una dintre care fiind boxpaleții Europlast.

Datorită tehnologiilor inovative implementate, boxpaleții Europlast au o durabilitate deosebită, de 15-20 de ani, iar garanția pentru aceștia este de 5 ani.

Mai mult, boxpaleții Europlast pot fi stivuiți între 15-18 bucăți pe o singură stivă, la depozitarea pe suprafețe plane. Iar pentru a ajuta producătorii să-și reducă costurile la păstrarea producției, boxpaleții Europlast au orificii de ventilație suplimentare ce ajută la grăbirea procesului de aerare, respectiv, reduce costurile pentru energie electrică în depozitele cu atmosferă controlată.

Mai multe detalii despre boxpaleții Europlast aflați din video-ul realizat în cadrul Conferinței Naționale Business-ul Fructelor sau accesând bioprotect.md – distribuitorul oficial al companiei Europlast în Republica Moldova sau apelând la numărul de telefon 022 214 110.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale