duminică, 12 mai, 2024
16.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Corteva prezintă rezultatele platformei demonstrative de la Varnița: „Oferim fermierilor resursele necesare pentru...

VIDEO. Corteva prezintă rezultatele platformei demonstrative de la Varnița: „Oferim fermierilor resursele necesare pentru performanță”

Recomandate

Mai mulți fermieri și reprezentanți ai companiilor de distribuție din țară și-au dat întâlnire la Varnița, Anenii Noi pentru a aprecia rezultatele platformei demonstrative Corteva Agriscience din acest sezon agricol.

Pentru culturile de grâu, rapiță, floarea-soarelui și porumb au fost prezentate schemele de protecție, dar și prezentați hibrizii marca Corteva care completează portofoliul de genetică performantă al companiei.

Fermierul Dorin Jardețchi, gazda evenimentului, a specificat că optează de ani buni pentru produsele Corteva pentru a obține randamente maxime la culturile de legume, iar acum trei ani a extins colaborarea și pentru cultura mare.

„Agricultura trebuie să meargă în pas cu știința, iar noi trebuie să ne dezvoltăm. De aceea, astfel de platforme organizate și colaborări sunt foarte utile. Aici, aflăm multe lucruri noi, care ne ajută să ne dezvoltăm și să luăm cursul potrivit. Fără tehnologii moderne nu vom reuși să realizăm prea multe, iar Corteva oferă tehnologiile de care avem nevoie”, a specificat în cadrul evenimentului Dorin Jardețchi.

Mai multe detalii despre soluțiile prezentate aflați din video-ul realizat în cadrul evenimentului de prezentare a rezultatelor intermediare ale platformei.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale