VIDEO. Istoria de succes a livezilor de fructe, o afacere susținută de FinComBank

602

Olga Marciuc este o tânără antreprenoare din satul Iarova, raionul Soroca, care are o afacere în curs de dezvoltare. Ea este proprietara Gospodăriei Țărănești „Agro Tur Olga” a cărei activitate este agricultura, în special creșterea livezilor de caiși, cireși și meri.

Gospodăria a fost fondată cu șapte ani în urmă, inițial prelucrând doar 15 hectare de teren arabil. În prezent, livezile se întind pe o suprafață de 30 de hectare.

Cu ajutorul suportului financiar obținut de la FinComBank, Olga a reușit să construiască un frigider agricol păstrarea fructelor cu o capacitate de o mie de tone, suprafața căruia este de peste 1 300 de metri pătrați. Costul acestei investiții a fost de circa 9 milioane de lei, dintre care 4 milioane de lei au fost oferiți de FinComBank.

Campania #FinComBusiness – partenerul succesului tău deja numără mai mulți antreprenori din țară care au beneficiat de condiții preferențiale de creditare pentru că FinComBank te susţine în noul sezon agricol!

Află mai multe detalii despre condițiile de creditare pentru a-ți dezvolta afacerea ta în agricultură. Cu noi ai un an îmbelșugat pentru businessul tău!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here