vineri, 17 mai, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Leonid Leu: Am făcut primul tratament la grâu cu Amistar® Prime Pack. Așteptăm...

VIDEO. Leonid Leu: Am făcut primul tratament la grâu cu Amistar® Prime Pack. Așteptăm rezultate foarte bune

Recomandate

Fermierul Leonid Leu din satul Porumbești, raionul Cantemir, a folosit în sezonul precedent produsul Amistar® Prime Pack pentru cultura de grâu de toamnă.

Datorită unui control foarte bun al bolilor în cultură, agricultorul a ales pachetul Amistar® Prime și în acest an, fiind depistate în cultura de grâu simptome de făinare și septorioză.

„Am optat pentru pachetul Amistar® Prime în anul precedent, iar rezultatele obținute ne-au făcut să optăm cu încredere pentru acesta și în acest sezon, având simptome de făinare și septorioză. Urmează să apreciem rezultatul peste ceva timp, însă sunt sigur de eficiența produsului”, specifică Leonid Leu.

Echipa Syngenta a fost în fermă la momentul efectuării tratamentului pentru a aprecia starea culturii. Pentru a determina eficiența Amistar® Prime, urmează să facă încă o vizită despre care vom relata mai multe în episodul doi al videoului marca Syngenta.

Pentru mai multe detalii despre produs, vă invităm să luați legătura cu reprezentanții Syngenta din zona dvs. Contacte aici.

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale