miercuri, 19 iunie, 2024
34.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Marc Țurcan: Tractorul New Holland T 7.275 a devenit cea mai performantă tehnică...

VIDEO. Marc Țurcan: Tractorul New Holland T 7.275 a devenit cea mai performantă tehnică din întreprindere

Recomandate

Gospodăria Țărănească „Galina Țurcanu” are în gestiune 2 mii de hectare de teren agricol pe care cultivă culturi de câmp.

Ținând cont de faptul că în condițiile unor suprafețe destul de mari este important să se realizeze toate lucrările la timp, recent, întreprinderea a achiziționat tractorul New Holland T 7.275.

„Pentru a reuși cu lucrarea solului am achiziționat tractorul New Holland T 7.275 de la Compania Valadex-Agro. Colaborăm cu această companie de peste 10 ani, iar o bună parte din tehnica pe care o avem am cumpărat-o de la Vadalex-Agro. Pe lângă calitatea utilajelor și tehnicii agricole, compania asigură și deservirea tehnică foarte bună, ceea ce este important în condițiile ritmului în care sunt realizate lucrările.

Tractorul T 7.275 asigură un confort sporit, productivitate mai mare, respectiv vom putea lucra în termeni restrânși câmpurile, dar și este mult mai puternic”, a spus Marc Țurcan, mecanizator în cadrul GȚ Galina Țurcanu.

Volumul motorului la T 7.275 este de 6728 cm³, puterea – 184/250 kW/cp, turația nominală a motorului – 2100 rotații/minut, iar capacitatea rezervorului de motorină standard – 410 litri.

Pe drum, tractorul T 7.275 demonstrează un management bun al motorului și al transmisiei. Este flexibil și nu simți schimbarea vitezelor.

Mai multe detalii aflați în videoul realizat de Agrobiznes, iar pentru a lua legătura cu reprezentanții Vadalex-Agro, accesați acest link.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale