marți, 16 aprilie, 2024
29.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Recomandări privind logistica și transportul îngrășământului KAS-32

VIDEO. Recomandări privind logistica și transportul îngrășământului KAS-32

Recomandate

Îngrășământul KAS-32 poate fi transportat în diferite ambalaje, cum ar fi eurocuburile, autocisternele sau containerele de plastic.

Practica arată că eurocuburile sunt cea mai simplă și mai puțin costisitoare metodă de adaptare a infrastructurii pentru transportarea KAS-32.

Pentru operațiunile de încărcare și descărcare, este suficient un singur încărcător, iar prezența unei pompe poate simplifica și grăbi munca.

Pe de altă parte, utilizarea autocisternelor este cea mai eficientă. Echipamentele moderne permit distribuitorilor să livreze, îngrășămintele lichide de trei ori mai rapid decât îngrășămintele solide.

O opțiune intermediară între eurocuburi și autocisterne sunt containerele din plastic cu un volum de la trei până la șase mii de litri, ce pot fi instalate pe o remorcă sau platformă de camion. Se recomandă pentru gospodăriile amplasate în apropierea centrelor mari de distribuție.

Mai multe detalii despre logistica și transportarea KAS-32 aflați în videoul marca EuroChem, iar la același subiect vă recomandăm:

EuroChem
EuroChemhttp://www.eurochemgroup.com/ru/home-ru/
Adresa: str. Calea Ieșilor 8, of. 8, MD-2069 Chișinău, Republica Moldova // Telefon: +373-22-909-199, 909-100 // Email: [email protected]

Citește și ›

Advertoriale