miercuri, 19 iunie, 2024
18.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Timac Agro East - 10 ani de activitate în Republica Moldova

VIDEO. Timac Agro East – 10 ani de activitate în Republica Moldova

Recomandate

Timac Agro East este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător.

Prezentă pe piaţa din Republica Moldova din anul 2013, compania Timac Agro East a crescut an de an oferind produse eficiente şi soluţii personalizate fiecărei ferme.

„Ceea ce ne diferențiază astăzi în piața este inovația, cercetarea și unicitatea soluțiilor de fertilizare, nivelul serviciilor oferite și proximitatea față de fermieri prin intermediul echipei de specialiști în nutriție vegetală Timac Agro. An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din Republica Moldova.

Este în ADN-ul nostru să susținem productivitatea fermierilor și să dezvoltăm tehnologii agricole performante și sustenabile pentru un viitor mai bun. Direcțiile de dezvoltare continuă să crească la Timac Agro, la fel și ambițiile noastre, pasiunea și orientarea către performanță fiind ceea ce ne ghidează zi de zi. Mulțumim fermierilor și partenerilor noștri, să ne revedem cu bine în fermă”, a spus Adrian Drăgan, CEO TIMAC AGRO România, Moldova și Ucraina.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale