‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 iulie, 2024
21.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPrognoza meteo pentru zilele următoare

Prognoza meteo pentru zilele următoare

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Începem săptămâna cu vreme instabilă și vânt puternic. Lapovița și ploile au pus stăpânire pe întreaga țară. 

Astăzi cerul este acoperit în întregime de nori cenușii care ne aduc lapoviță și ploi. Deși vremea este instabilă, temperaturile continuă să se mențină ridicate. Maxima zilei va fi de +7 grade Celsius. În orele nocturne se vor atesta -3 grade. Vântul va sufla mai nervos, cu până la 14 m/s.

Marți, vremea instabilă se menține. Vor cădea precipitații slabe în toate regiunile republicii. Temperaturile vor fi în scădere. Ziua mercurul va urca până la +5 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra -5 grade. Presiunea atmosferică va fi scăzută. Deși vântul mai pierde din intensitate, acesta va continua să sufle puternic, cu până la 12 m/s.

‹ adv ›

Vremea instabilă cu lapoviță și ploi se menține și pe parcursul zilei de miercuri. Cei drept, precipitațiile vor fi ceva mai slabe. Maxima zilei va fi de +5 grade Celsius. Noaptea mrcurul din termometre va coborî până la -3 grade. Vântul se domolește și va sufla moderat, cu până la 10 m/s.

Potrivit sinopticienilor, în a doua parte a săptămânii vremea va fi stabilă, iar temperaturile vor continua să scadă.

Ținând cont de variațiile de temperatură și precipitații, pe drumuri s-ar putea forma ghețuș, iată de ce trebuie să fiți cu mare băgare de seamă în trafic.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›