‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 iulie, 2024
24.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPrima zi de MacFrut – expoziția se desfășoară în format digital

Prima zi de MacFrut – expoziția se desfășoară în format digital

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” participă în aceste zile, la expoziția MacFrut, ce se desfășoară în Italia, orașul Rimini. Este prima expoziție internațională ce are loc în format digital.

„Este prima experiență de participare la acest tip de evenimente și dorim să vedem cum funcționează acest format. Sperăm să stabilim contacte cu noi cumpărători de fructe în special din regiunile unde avem perspective nevalorificate: țările Baltice, Europa de Est etc.”, spune Adrian Cojocaru, specialist marketing în cadrul „Moldova Fruct”, după prima zi de eveniment.

În acest an, expoziția digitală a întrunit circa 400 de participanți din peste 31 de țări, care vor interacționa online cu cumpărători de fructe și legume din diferite colțuri ale lumii. Astăzi, producătorii din țara noastră au reușit să discute cu comercianți din India și Italia care au manifestat interes față de merele și cireșele moldovenești.  

Tatiana Burca, specialist în marketing în cadrul programului Agricultura Performantă în Moldova susținut de USAID, prin intermediul căruia a fost posibilă participarea țării noastre la expoziție, este de părerea că suspendarea călătoriilor și întâlnirilor fizice nu trebuie să afecteze relațiile comerciale, pe care agricultorii moldoveni le-au inițiat și le mențin pe parcursul ultimilor ani.

„Exportatorii din Republica Moldova s-au adaptat rapid noului format de promovare și continuă să identifice piețe de desfacere pentru fructe și struguri prin intermediul unor noi soluții digitale de comunicare ca tururile virtuale, expozițiile digitale sau întâlnirile B2B online”, a precizat Tatiana Burca.

‹ adv ›

Fructele moldovenești sunt prezentate vizitatorilor din diferite colțuri ale lumii printr-un spot video elaborat de „Moldova Fruct”, în care sunt prezentate livezi performante, fructele savuroase, infrastructura modernă de post-recoltare și depozitare.

Expoziția va dura trei zile, astfel cei interesați se pot înscrie gratuit, în calitate de vizitatori, accesând linkul: https://www.macfrutdigital.com/accedim.php?l=en&ids=anR5dXVINGtkMVh0RWFGSW1kQllTZz09

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›