‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 15 august, 2024
27.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriO rețea de magazine din Rusia anunță că nu va mai accepta struguri neambalați

O rețea de magazine din Rusia anunță că nu va mai accepta struguri neambalați

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Rețeaua de magazine Pyaterochka din Federația Rusă a anunțat furnizorii că nu va mai primi struguri neambalați începând cu 21 iunie 2021.

Informația a fost prezentată de către compania autohtonă exportatoare Pro Inedit.

Anunțul rețelei de magazine mai jos:

‹ adv ›

Din iunie 2021, toți strugurii livrați către magazinele Pyaterochka vor fi acceptați numai în ambalaje cu etichetă personalizată. Nu vor exista excepții. Chiar dacă aveți o singură livrare de struguri pentru tot sezonul, ar trebui să fie în ambalaj cu etichetă personalizată. Ofertele ce nu vor corespunde acestor cerințe vor fi respinse.

Cerința este valabilă atât pentru strugurii apireni, Red Globe, cât și pentru strugurii negri. Este posibil ca în acest sezon să cumpărăm și Crimson, caz în care ar trebui folosit un pachet pentru strugurii roșii.

Pachetele în care strugurii vor fi ambalați trebuie să fie transparente, cu imprimarea corespunzătoare. Imaginea trebuie să fie printată pe ambele părți.

‹ adv ›

Exemple:

Anunț pentru Moldova și Armenia: toți strugurii negri vor fi acceptați doar în pachete, nu vor exista excepții. Fără pachete, strugurii nu vor fi admiși spre comercializare.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›