‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 iulie, 2024
32.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLa Chişinău va avea loc Forumul oamenilor de afaceri moldo-român. Vezi programul evenimentului

La Chişinău va avea loc Forumul oamenilor de afaceri moldo-român. Vezi programul evenimentului

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Un forum al oamenilor de afaceri moldo-român va avea loc la Chişinău în cadrul căruia vor fi organizate întrevederi bilaterale, în scopul stabilirii relaţiilor de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici români.

Programul Forumului prevede o sesiune plenară cu discursurile Ministrului Economiei al RM, Valeriu Lazăr şi Ministrului Economiei al României, Varujan Vosganian, Preşedintelui CCI a RM, Gheorghe Cucu şi Preşedintelui în exerciţiu al CCI Iaşi, Paul Butnariu, precum şi prezentarea situaţiei economice actuale din ambele state.

Forumul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, care se va desfăşura pe data de 3 octombrie 2013, la Chişinău, începând cu orele 09.30, în sala de şedinţe a Casei Guvernului (etajul 1, intrarea din str. Puşkin).

‹ adv ›

Evenimentul menţionat se va desfăşura concomitent cu cea de-a VII-a Sesiune a Comisiei interguvernamentale de colaborare economică între Republica Moldova şi România, care va avea loc la Chişinău, în perioada 2-3 octombrie curent.

Agenţii economici interesați să participe la forum sunt rugați să transmită în adresa CCI a Republicii Moldova formularul de participare (care poate fi găsit pe www.chamber.md), până la data de 2 octombrie 2013 inclusiv.

 

‹ adv ›

 

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›