‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
43.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPatru producători eco moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

Patru producători eco moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Un grup de fermieri ecologici din ţara noastră, membri ai Asociaţiei MOVCA, vor participa în perioada 27-30 septembrie la o întâlnire de afaceri de tipul Business-to-Business (B2B) careva avea loc la Palermo, Italia.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect internaţional de consolidare a sectorului de produse ecologice din ţările Parteneriatului Estic, „Into the Sun”, finanţat prin iniţiativa EU4Business a Uniunii Europene şi implementat în ţara noastră de Asociaţia MOVCA.

Perioada organizării acestei întâlniri de afaceri va coincide cu desfăşurarea, tot în Palermo, a Expocook 2021, dedicată lumii HoReCa, alimentelor şi băuturilor de înaltă calitate, echipamentelor profesionale, hoteliere, de turism şi din alte sectoare conexe.

‹ adv ›

În total, aproximativ 20 de întreprinderi mici şi mijlocii din cele patru ţări în care este implementat proiectul „Into the Sun” – Republica Moldova, Georgia, Italia şi Lituania – vor participa la întâlnirea B2B şi vor vizita Expocook 2021.

Organizatorii întâlnirii îşi doresc să ofere întreprinderilor mici şi mijlocii prin acest eveniment oportunitatea de a stabili legături de afaceri şi de a dezvolta parteneriate de lungă durată.

Pentru detalii: Victoria CEBAN, directorul executiv al Asociaţiei MOVCATel.: 078 315 587, [email protected] www.movca.md.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›