‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 30 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgricultorii pot beneficia de compensarea ratei dobânzii la credite

Agricultorii pot beneficia de compensarea ratei dobânzii la credite

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Prin intermediul Submăsurii 1.7. Stimularea creditării producătorilor agricoli de către băncile comerciale și instituțiile financiare nebancare, agricultorii pot beneficia de sprijin financiar pentru compensarea ratei dobânzii la creditele.

Sprijinul financiar este disponibil pentru creditele accesate la băncile comerciale și organizații de creditare nebancară înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova. 

Măsura de suport este disponibilă în cadrul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură în scopul sporirii productivității și competitivității agriculturii prin asigurarea producătorilor agricoli la resurse financiare.

Potrivit Monitorului Fiscal, în cazul accesării creditelor prin intermediul proiectelor investiționale și programelor de asistență externă în sectorul agricol și mediul rural, suma maximală a subvenției acordate unui beneficiar nu poate depăși 150 de mii de lei.

Lista proiectelor investiționale și programelor de asistență externă în sectorul agricol și mediul rural actualizată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (lista conține denumirile vechi pentru unele proiecte) este disponibilă pe acest link.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›