‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 iulie, 2024
21.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProduse autohtone numai bune pentru cadouri de Crăciun - vino să te convingi la...

Produse autohtone numai bune pentru cadouri de Crăciun – vino să te convingi la târgul Cămara Fest

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În acest weekend, micii producători autohtoni ne așteaptă la ultimul târg din anul 2022 organizat sub egida „Cămara Fest”. Acesta se va desfășura pe esplanada parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor.

Locuitorii capitalei, pe lângă tradiționalele produse autohtone, cum ar fi fructele și legumele proaspete, cașcavalurile și bunătățile din carne, vor putea achiziționa și mici cadouri numai bune de pus sub pomul de Crăciun.

Nelipsită va fi mierea frumos ambalată, „vinurile mari de la crame mici”, lumânările din ceară naturală, ceaiurile autohtone din plante, dar și cosmetica home-made.

‹ adv ›

Și cum nu poate exista sărbătoare fără dulciuri, producătorii autohtoni de fructe uscate scăldate în ciocolată vor fi prezenți cu cea mai variată gamă de produse dulci, cei mici se vor putea delecta cu turtă dulce pictată manual.

Tot la târg, organizatorii ne promit să găsim pomi de Crăciun. Evenimentul se dorește unul de sprijin pentru producătorii autohtoni, iar Agrobiznes pe întreg parcursul anului 2022 a fost partenerul media al acestor evenimente, fiind ghidați de principiul că „Numai împreună facem din Moldova un loc mai bun”!

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›