‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 iulie, 2024
32.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBumacov le-a făcut o vizită fermierilor care construiesc elevatorul din Dondușeni

Bumacov le-a făcut o vizită fermierilor care construiesc elevatorul din Dondușeni

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov a vizitat zilele trecute elevatorul în construcţie din raionul Donduşeni. 

Acest obiect, care va avea o capacitate de procesare şi păstrare de aproximativ 40 de mii de tone este edificat de un grup de producători agricoli din partea locului.

Fermierii se confruntau în trecut cu mai multe probleme de post-recoltare a producţiei agricole şi au decis astfel să construiască acest elevator pentru ca să aibă unde să-și păstreze recoltele.

‹ adv ›

La vizita construcţiei, care se află acum în stadiul de finalizare, în discuţia cu investitorii şi constructorii, Bumacov a ţinut să menţioneze iniţiativa bună de urmat a agricultorilor din raionul Donduşeni, specificând, că apariţia mai multor întreprinderi de acest profil, va stimula combaterea monopolului în domeniul procesării şi păstrării recoltei crescute.

În prezent, în stadiul de finalizare este şi un alt elevator, construcţia căruia se desfăşoară în satul Sofia, Drochia, raion învecinat cu Donduşeni.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›