‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
30.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTârgul Cămara Fest adună peste 80 de producători autohtoni în acest weekend

Târgul Cămara Fest adună peste 80 de producători autohtoni în acest weekend

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În acest week-end suntem invitați la „Cămara Fest” pe esplanada parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani. Am întrebat organizatorii ce produse deosebite putem găsi aici față de alte piețe locale și iată ce am descoperit.

Mustul dulce-acrișor va fi vedeta acesei ediții. Patru crame locale vor fi prezente cu această licoare bahică. Vinul din coacăze negre îi va cuceri pe iubitorii de vinuri de pomușoare atât de apreciat în străinătate și mai puțin cunoscut la noi.

Cătina și aronia, pomușoarele sezonului vor fi din abundență. Uleiurile deosebite cum ar fi cele de armurariu, chimen negru, nuci, migdale vor putea fi achiziționate direct de la producători.

‹ adv ›

Sucul din goji de la Chirileni Ungheni și pistilul din acest super aliment va satisface cele mai sofisticate gusturi ale consumatorilor.

Cașcavalurile recent premiate la Paris a familiei Chiriac, asezonate cu vinurile campioane și pîinica din făină integrală fără drojdii. Nucile verzi îi vor bucura pe cei mici și mari. În concluzie, peste 80 de producători locali vă așteaptă cu ce au ei mai bun!

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›