marți, 16 iulie, 2024
32.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeForumul național al Nucicultorilor din Moldova: unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști...

Forumul național al Nucicultorilor din Moldova: unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști în culturile nucifere din UE vor veni la Chișinău

Recomandate

Asociația Nucicultorilor din Republica Moldova, principala organizație profesională a ramurii nucifere, organizează, în acest final de an, Forumul Național Anual al Nucicultorilor.

Evenimentul este organizat cu suportul Elveției și a organizației Helvetas, prin proiectul OPTIM.

Pentru participare la forum este obligatorie înregistrarea aici.

Forumul reunește anual peste 300 de participanți din sectorul nucifer, inclusiv producători, exportatori, prestatori de servicii, furnizori de echipamente și produse conexe, precum și reprezentanți ai Statului, atât la nivel național, cât și internațional.

Evenimentul va fi origanizat pe parcursul a două zile, 14-15 decembrie 2023, după cum urmează:

  • 14 decembrie, 09:00 – 17:00, Institutul Muncii, Sala de Conferințe (strada Zimbrului 10, CHișinău);
  • 15 decembrie, 09:00-13:00, CÎ Walnut Line, raionul Telenești (accesează linkul locației aici).

Acest eveniment este o platformă excepțională pentru discuții, care promovează interacțiunea și consolidează coeziunea și unitatea profesională în sectorul culturilor nucifere.

Ediția a 9-a este axată pe modernizarea ramurii, adaptarea la noile realități economice ale sectorului nucifer în contextul european și internațional.

„Vom dezvălui noi priorități și direcții de dezvoltare, iar prezentările vor fi susținute de cei mai buni experți în tehnologia culturilor nucifere, economie, marketing, cât și alte autorități în industrie”, menționează Consiliul de Administrație al ANRM.

La eveniment au fost invitați câțiva dintre cei mai cunoscuți profesioniști în domeniul culturilor nucifere din Uniunea Europeană pentru a împărtăși tendințe, oportunități și ameliorări tehnologice privind cultura nucului.

Pentru mai multe detalii: apelați la +373 69 358 996; +373 69 557 037 sau scrieți un mesaj la adresa de email: [email protected].

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale