‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 27 iulie, 2024
18.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAIPA lansează al II-lea apel de depunere a cererilor de solicitare a plății directe per...

AIPA lansează al II-lea apel de depunere a cererilor de solicitare a plății directe per litru de lapte de vacă

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În conformitate cu Ordinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, nr. 30 din 13.02.2024, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, anunță lansarea apelului II de depunere a cererilor de solicitarea a plăților directe în sectorul zootehnic din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural, per litru de lapte de vacă.

Astfel, cererile de acordare a plăților directe per litru de produs: lapte de vacă, se vor depune în perioada 04 martie – 15 aprilie 2024, pentru livrările laptelui efectuat în perioada 01 iulie 2023 – 31 decembrie 2023.

Conform Regulamentului privind acordarea de plăți directe în sectorul zootehnic din FNDAMR, aprobat prin Hotărârea Guvernului 492/2023, valoarea plății directe per litru de lapte de vacă constituie 3 lei.

‹ adv ›

Pentru informații cu privire la condițiile de accesare a plăților directe, criteriile de eligibilitate, actele obligatorii, procedura de depunere a cererilor de acordare a plăți, accesați Regulamentul.

Totodată, documentele privind depunerea dosarului de solicitare a plăților directe pe cap de animal, le găsiți la capitolul Plăți directe sectorul zootehnic 2024.

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›