‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 iulie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriConcurs privind selectarea companiilor care vor crea loturi demonstrative în culturi legumicole

Concurs privind selectarea companiilor care vor crea loturi demonstrative în culturi legumicole

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În baza unui concurs naţional, din rândul companiilor private şi/sau de stat, care practică producerea legumelor, vor fi selectaţi doi beneficiari, care pe parcursul a trei ani de zile, în conlucrarea directă cu UCIP-IFAD şi a specialiştilor din domeniu vor contribui la implementarea şi promovare tehnologiilor intensive de creşterea a castraveţilor, ardeiului gras şi roșiilor în câmp deschis, destinate procesării şi realizării în stare proaspătă, prin fondarea şi menţinerea unui lot demonstrativ model. 

SARCINI ŞI RESPONSABILITĂŢI:

În cadrul acestei activităţi:

‹ adv ›

UCIP-IFAD:

1. Va acorda asistenţă consultativă în perioada de creştere a castraveților, ardeiului gras şi tomatelor.

2. Va acorda asistenţă financiară sub forma de grant în sumă maximă de 26 mii USD, pentru procurarea unei platforme de recoltare a castraveţilor, dar nu mai mult de 50% din costul utilajului (lotul demonstrativ nr.1).

‹ adv ›

3. Va acorda asistenţă financiară sub formă de grant în sumă maximă de 3 mii USD pentru procurarea unei platforme de recoltare a tomatelor, ardeiului gras şi vinetelor dar nu mai mult de 50% din costul utilajului (lotul demonstrativ 2).

Ofertele, ce urmează a fi prezentate în plicuri sigilate, se primesc până la data de 16.12.2013, ora 10.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceiaşi zi în incinta UCIP-IFAD (la adresa menţionată mai sus, of. 1304) la ora 10:15.

Detalii privind scopul, descrierea activităților, criteriile de eligibilitate, precum și condițiile de participare găsiți la http://www.ifad.md/achizitii/.

‹ adv ›

Pentru informații îl puteți contacta la (373) 22 210 624 pe Iurie Ușurelu.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›