‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
24.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar: Producerea legumelor ecologice pentru piața locală

Seminar: Producerea legumelor ecologice pentru piața locală

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

MOVCA și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR) invită producătorii de legume și operatorii din agricultura ecologică la seminarul Producerea legumelor ecologice pentru piața locală.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 iunie 2024, începând cu ora 9:30, în satul Drăgușeni, raionul Hîncești, și va fi găzduit de Gospodăria Țărănească „Vasile Niculiță”.

Seminarul oferă o platformă pentru a descoperi tehnici moderne și inovative de cultivare a legumelor ecologice, adaptate pentru piața locală.

‹ adv ›

Agenda zilei include prezentări de specialitate, sesiuni de întrebări și răspunsuri, precum și demonstrații practice pe teren.

Participanții vor beneficia de cunoștințe și sfaturi din partea experților în agricultură ecologică și vor avea ocazia să stabilească noi parteneriate în cadrul comunității agricole.

Cei interesați să participe sunt invitați să se înscrie în prealabil contactând-o pe Natalia Papuc, specialist marketing MOVCA, la numărul de telefon 069802896 sau prin e-mail la [email protected].

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›