‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 iulie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn fermier britanic și-a construit o casă ecologică cu doar 180 de euro

Un fermier britanic și-a construit o casă ecologică cu doar 180 de euro

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Un fermier din Marea Britanie a reușit uimitoarea performanță să construiască o casă ecologică cu mai puțin de 200 de euro.

Construcția casei i-a luat mai bine de un an și ceva. În tot acest timp bărbatul a adunat materiale naturale, precum lut, paie, bălegar şi alte resturi găsite prin gropi de gunoi.

A ridicat casa în fundul grădinii sale, folosind o tehnică de construcție veche de mii de ani. Cheltuielile pe care le-a suportat se cifrează la doar 150 de lire sterline (circa 180 de euro).

‹ adv ›

Locuința nu este conectată la energie electrică, însă este alimentată cu apă de la un izvor din apropiere. Casa este destul de încăpătoare și are chiar și bucătărie.

Pereții sunt finisați cu un amestec de var și rășină de plante, iar în loc de geamuri a folosit parbrizul unui camion vechi. Pe un perete fermierul a scris numele tuturor celor care l-au ajutat la construcție, inclusiv a celor trei vaci care i-au furnizat materia primă.

Potrivit Daily Mail, fermierul susține că prin demersul său a vrut să demonteze ideea că trebuie să plătești o viață pentru a-ți putea permite o casă. Bărbatul și-a dat în chirie propietatea unui muncitor de la o fermă din apropiere, care își plătește chiria în lapte.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›