vineri, 2 august, 2024
22.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeINDAGRA 2024 – oportunități de networking pentru expozanți și vizitatori din România și străinătate

INDAGRA 2024 – oportunități de networking pentru expozanți și vizitatori din România și străinătate

Recomandate

INDAGRA 2024, unul dintre cele mai mari evenimente de networking agricol din România, se va desfășura la ROMEXPO în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2024.

Evenimentul va avea loc în Pavilionul B2 și pe diverse platforme exterioare, oferind o scenă impresionantă pentru tehnologiile și inovațiile din agricultură. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

INDAGRA 2024 este locul ideal pentru profesioniștii din domeniul agricol să se întâlnească, să stabilească conexiuni valoroase și să împărtășească cunoștințe.

Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai noi tendințe din agricultură, viticultură, horticultură și zootehnie, alături de companii din România și din străinătate.

„Anul acesta, INDAGRA pune accent pe networking și schimbul de know-how între specialiști, creând un cadru ideal pentru colaborare și inovație,” spune Oana Netbai, PR ROMEXPO.

„Participanții vor avea parte de demonstrații live, sesiuni de networking și conferințe tematice, toate concepute pentru a le oferi informații valoroase despre cele mai recente tendințe și inovații din domeniu.”

Evenimentul oferă companiilor șansa de a-și prezenta produsele și serviciile în fața unui public specialist format din potențiali clienți, parteneri și investitori. De asemenea, în aceeași perioadă se va desfășura și INDAGRA FOOD, un târg internațional pentru industria alimentară.

INDAGRA este structurat în sectoare specializate, acoperind o gamă largă de teme, inclusiv sisteme de irigații, sere, solarii, semințe, îngrășăminte, viticultură, mașini și utilaje agricole, echipamente pentru zootehnie, furaje, creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare și produse de uz veterinar.

Vor fi prezente și companii din domeniul financiar, consultanță, certificare și presa de specialitate.

Indagra 2024 – informații utile pentru expozanți:

  • Perioada de amenajare:
  • Pentru firmele care construiesc standurile în regie proprie sau cu firmă terță: 23-29 octombrie 2024, între orele 08.00-20.00.
  • Pentru firmele care construiesc standurile cu Romexpo: 28-29 octombrie 2024, între orele 08.00-20.00.
  • Program de vizitare:
  • 30 octombrie – 2 noiembrie 2024, între orele 09:00-18:00.
  • 3 noiembrie 2024, între orele 09:00-16:00.

INDAGRA 2024 va reuni sute de expozanți din domeniul agricol, viticol, horticol și zootehnic, oferind o platformă unică pentru a explora viitorul agriculturii și pentru a construi relații durabile în industrie.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare, vizitați www.indagra.ro sau contactați organizatorii la [email protected].

Amintim că, la evenimentul INDAGRA 2023 au participat peste 550 de companii din 23 de țări.

Citește și ›

Advertoriale