‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 19 mai, 2024
17.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriINDAGRA 2023: Peste 400 de companii agricole din România și din străinătate participă la...

INDAGRA 2023: Peste 400 de companii agricole din România și din străinătate participă la eveniment

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 25 – 29 octombrie, la București, va avea loc INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023, cel mai important concept de networking agricol și alimentar din România. Evenimentul, organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, va reuni peste 400 de companii din sectorul agricol și alimentar, din România și din străinătate. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Tehnologii de ultimă generație și inovații în agricultură

INDAGRA 2023 va aduce în prim plan tehnologiile viitorului din sectorul agricol și inovațiile din horticultură, viticultură și zootehnie. La târg vor fi prezente companii care oferă o gamă largă de produse și servicii pentru fermieri, de la echipamente și utilaje agricole, până la soluții de irigare, îngrășăminte și tratamente fitosanitare.

Practici responsabile de producție și soluții ecologice

INDAGRA FOOD 2023 promovează practicile responsabile de producție, echipamentele și tehnologiile care accelerează transformarea digitală a industriei, precum și soluțiile ecologice cu impact redus asupra mediului.

La târg vor fi prezenți producători, distribuitori și importatori de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanți domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

O oportunitate excelentă de networking și de afaceri

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din agricultură și industria alimentară de a se întâlni cu parteneri de afaceri, de a face schimb de know-how și de a afla despre cele mai noi tendințe din domeniu.

Program de vizitare:

  • 25 – 28.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 18:00.
  • 29.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00.
  • Bilet de intrare: 10 lei.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›