‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 15 august, 2024
36.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCe se întâmplă cu prețul la uleiul de floarea - soarelui: Răspunsul Grupului Trans-Oil

Ce se întâmplă cu prețul la uleiul de floarea – soarelui: Răspunsul Grupului Trans-Oil

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În contextul unor noutăți recente apărute în mediul online din Republica Moldova, Grupul Trans-Oil vine cu unele clarificări și dorește să infirme categoric informațiile precum că prețul de vânzare al uleiului rafinat și îmbuteliat de floarea-soarelui ar urma să se majoreze.

„Grupul Trans-Oil nu are în prezent planuri de a majora prețul la uleiul de floarea-soarelui și nu este angajat în niciun fel de negocieri cu lanțurile de retail autohtone sau cu distribuitorii în acest sens.

Informațiile vehiculate sunt nefondate și nu reflectă poziția companiei noastre”, se arată în comunicatul emis de Grupul Trans-Oil, transmite știri.md

De asemenea, în ceea ce privește recolta de semințe de floarea-soarelui din anul 2024, estimările Grupului Trans-Oil indică o scădere de aproximativ 10-12% în comparație cu anul precedent, când recolta a depășit cota de 900.000 tone.

Cu toate acestea, tendințele actuale ale piețelor regionale și internaționale ale uleiurilor vegetale nu indică un trend de majorare semnificativă a prețurilor la uleiuri, precizează reprezentanții grupului. 

„Grupul Trans-Oil își rezervă dreptul de a modifica politica de prețuri în cazul apariției unor tendințe adverse semnificative pe piața uleiurilor și a oleaginoaselor.

Cu toate acestea, monitorizăm constant evoluțiile pieței și, în cazul unor schimbări notabile, vom comunica proactiv publicului larg și participanților profesioniști din piață, pentru a asigura o informare corectă și transparentă”, mai anunță aceștia. 

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›