‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 5 septembrie, 2024
16.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova Business Week 2024 - oportunități pentru investitori și antreprenori din întreaga lume

Moldova Business Week 2024 – oportunități pentru investitori și antreprenori din întreaga lume

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În perioada 16 și 20 septembrie 2024, Republica Moldova va găzdui Moldova Business Week, organizat de Agenția Invest Moldova, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Evenimentul va reuni un public local și internațional: investitori, parteneri comerciali, oficiali publici, antreprenori, precum și experți din diverse industrii.

‌În cadrul evenimentului, Moldova Business Week 2024, publicul va beneficia de o prezentare amplă a potențialului investițional al Republicii Moldova, realizată de Agenția Invest Moldova, dar și de miniștrii-cheie implicați în atragerea de investiții.

‹ adv ›

Evenimentul va servi, de asemenea, ca o platformă activă pentru networking și explorarea oportunităților de afaceri.

Dintre cele 12 evenimente organizate în săptămâna 16-20 septembrie, care vor avea loc la Chișinău, Bălți, Ungheni și Edineț, fiind specifice diferitelor industrii, doritorii se pot înregistra pentru participare.

Moldova Business Week 2024 va explora modul în care țara noastră poate deveni un jucător de prim rang pe scena economică globală. Astfel, timp de o săptămână, vor fi organizate 12 evenimente tematice în diferite regiuni ale țării:

‹ adv ›

16 septembrie, MBW 2024: investiții, inovație și colaborare pentru creștere economică

Pe 16 septembrie, la Chișinău, va avea loc deschiderea oficială Moldova Business Week, eveniment la care vor participa oficiali de rang înalt din Moldova și din Uniunea Europeană.

17 septembrie, Moldova Business Week 2024: imobiliare, tehnologii și inovații  

Cei interesați de inovații, sunt așteptați la „StrategEast State and IT Eurasian Forum”, eveniment ce va fi desfășurat timp de 2 zile.

18 septembrie, MBW 2024: agrifood și industria electronică

Pe 18 septembrie, la Edineț discuțiile se vor axa pe sectorul agrifood și sectorul de electronice.

‹ adv ›

Evenimentul va include vizite pe teren, întâlniri cu producători de fructe, antreprenori care dezvoltă nano fire și companii care furnizează sisteme electronice, sesiuni de networking cu experți din ambele sectoare și schimb de experiențe pentru crearea noilor oportunități.

19 septembrie, Moldova Business Week 2024: turism, vinificație, automotive

Pe 19 septembrie, invitații la MBW 2024 sunt așteptați la Ungheni pentru evenimentul dedicat turismului și industriei vinului

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›