‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 6 septembrie, 2024
26.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAtenție, fermieri! Actualizați urgent IDNO-ul pentru Gospodăria Țărănească

Atenție, fermieri! Actualizați urgent IDNO-ul pentru Gospodăria Țărănească

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură reamintește că, în conformitate prevederile Legii nr. 4 din 2 februarie 2023, pentru modificarea Legii nr. 1353/2000 privind gospodăriile țărănești (de fermier) (GȚ), ASP atribuie gratuit număr de identificare de stat (IDNO) gospodăriilor țărănești active.

În acest context, AIPA informează fermierii cu forma organizatorică juridică „Gospodărie Țărănească” (GȚ) despre necesitate urgentării modificării numărului de identificare de stat (IDNO), în vederea faptului că Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare este în proces de elaborare a proiectului Hotărârii de Guvern, cu privire la stabilirea modului de acordare a ajutorului pentru fermierii afectați de situațiile excepționale cu caracter natural „Secetă” și „Arșiță puternică” din anul 2024 la grâu și porumb, prin care se vor distribui Ajutoare Financiare.

Drept urmare, pentru a nu crea dificultăți în efectuare plăților, rugăm toți solicitanții de subvenții să informeze AIPA despre atribuirea noului cod fiscal/IDNO, în scopul modificării datelor în Sistemului Informațional de evidență a solicitanților și beneficiarilor de subvenții, prin transmiterea informației la adresa de e-mail: [email protected].

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›