‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 18 septembrie, 2024
18.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSesiuni de instruire în antreprenoriat și apicultură la Hîncești

Sesiuni de instruire în antreprenoriat și apicultură la Hîncești

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Pe data de 19 septembrie 2024, în raionul Hîncești, va avea loc o sesiune de instruire dedicată antreprenorilor și apicultorilor locali, în cadrul Parteneriatului local de ocupare a forței de muncă.

Evenimentul, care va începe la ora 10:00, se va desfășura în „Sala verde” a Consiliului Raional Hîncești (mun. Hîncești, str. Mihalcea Hâncu 123, etaj 1), și va aborda teme esențiale pentru dezvoltarea afacerilor în domeniul apicol.

Programul sesiunii

Lansarea afacerilor apicole și formele de înregistrare prielnice activității apicole

Prima parte a evenimentului va fi susținută de Ion Maxim, care va aborda subiectele legate de inițierea afacerilor apicole și formele optime de înregistrare a activităților.

‹ adv ›

Participanții vor învăța despre aspectele contabile esențiale pentru gestionarea unei afaceri apicole durabile, precum și despre metodele de organizare și administrare eficientă a afacerii.

Selecția în apicultură, înmulțirea familiilor de albine și creșterea mătcilor

Andrei Zagareanu, președintele Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM), va prezenta un subiect de interes major pentru apicultori, oferind informații detaliate despre selecția în apicultură.

Aceasta va include metode de înmulțire a familiilor de albine și tehnici avansate pentru creșterea mătcilor, contribuind astfel la creșterea productivității și sănătății stupinelor.

‹ adv ›

Stimularea investițiilor pentru utilarea și renovarea tehnologică a stupinelor

Ultima sesiune va fi moderată de Mihaela Grumeza, expertă în atragerea fondurilor nerambursabile la AZEMURG-GRUP SRL.

Ea va oferi participanților informații despre posibilitățile de finanțare pentru modernizarea și echiparea stupinelor, discutând soluțiile optime pentru atragerea de fonduri și implementarea de tehnologii avansate în apicultură.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›