‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 17 octombrie, 2024
6.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUCIP IFAD a redus pentru beneficiarii săi rata dobânzii pâna la 7,7% la creditele...

UCIP IFAD a redus pentru beneficiarii săi rata dobânzii pâna la 7,7% la creditele accesate în lei

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Proiectelor (UCIP) a Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agriculturii (IFAD) a anunțat că rata dobânzii la creditele accesate în lei din cadrul programelor IFAD a fost redusă la 7,7% anual, transmite MOLDPRES.

„Noutăți bune pentru beneficiarii pachetelor financiare UCIP IFAD: rata dobânzii la creditele accesate în lei din cadrul programelor IFAD a fost redusă la 7,7% anual.

Ai o idee de afaceri sau vrei să-ți extinzi afacerea, dar te confrunți cu lipsa resurselor financiare? Cu noua rată redusă, resursele financiare sunt mai accesibile ca niciodată”, explică sursa citată.

Pe lângă dobânzi avantajoase, Unitatea Consolidată pentru Implementarea Proiectelor a Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agriculturii oferă şi scutiri de TVA cu drept de deducere pentru bunurile procurate din resursele IFAD; flexibilitate și posibilitatea de a combina cu alte programe de finanțare; suport consultativ la alegerea produsului de finanțare. 

Pentru detalii despre tipurile de întreprinderi finanțate, consultați aici.

‹ adv ›

Depunerea dosarelor pentru creditare se face prin intermediul instituțiilor financiare partenere, indică instituţia.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD a fost creată de către Guvernul Republicii Moldova pentru implementarea programelor IFAD, după aderarea Republicii Moldova la Fondul internațional pentru Dezvoltare Agricolă în anul 1996.

Componentele Programelor IFAD sunt implementate în conformitate cu procedurile stabilite şi aprobate de către IFAD de comun acord cu Guvernul.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›